Survivor: Ο τσακωμός της Ασημίνας με τον Κατσαούνη και το TikTok του Σοϊλέδη εκνεύρισαν το Twitter

Survivor: Ο τσακωμός της Ασημίνας με τον Κατσαούνη και το TikTok του Σοϊλέδη εκνεύρισαν το Twitter

Εκνευρισμός στο Survivor τόσο στους παίκτες όσο και στο κοινό.

Οι ψηφοφορίες στο Survivor πάντα δημιουργούν εντάσεις και το κοινό ξέρει ότι κάποιος τσακωμός ή αν μη τι άλλο διαφωνία όλο και θα προκύψει. Στην προκειμένη περίπτωση, πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση βγήκε ο Γιώργος Κατσαούνης και το αποτέλεσμα δεν τον βρήκε καθόλου σύμφωνο.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, ώστε να εξηγήσει το γιατί ψήφισε τον Γιώργο Κατσαούνη να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Εκείνη άρχισε να εξηγεί το σκεπτικό της, αλλά, παράλληλα, ο συμπαίκτης της εξέφραζε τη διαφωνία του τόσο λεκτικά όσο και με εκφράσεις στο πρόσωπό του.

«Ζορίστηκα πάρα πολύ για να δω τι πρέπει να κάνω σήμερα εδώ. Τι πρέπει να κάνω σωστό. Γιατί έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είναι μετρημένα κουκιά. Πρέπει να μην αδικούνται κάποιοι παίκτες. Πρέπει όλοι να ματσάρονται με όλους. Προσωπικά, ήμουν ανάμεσα στον Απόστολο και στον Γιώργο. (Τον επέλεξα τον Γιώργο) επειδή τελευταία ματσάρεται με πιο αδύναμους παίκτες αγωνιστικά», είπε ανάμεσα στα άλλα η Ασημίνα, την ώρα που ο Γιώργος άρχισε να τη διακόπτει φανερά ενοχλημένος και καθόλου ικανοποιημένος από αυτά που άκουγε από τη συμπαίκτριά του.

«Δε θέλω να δικαιολογηθώ σε κανέναν. Εγώ έχω έρθει εδώ και έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι ψηφίζω αγωνιστικά», συνέχισε να λέει η Ασημίνα στη χτεσινή ψηφοφορία του Survivor, με το Twitter να έχει διχαστεί.

Survivor: Το πάρτι ένωσης, τα κιλά που έχασαν οι παίκτες και η ψηφοφορία που έκανε έξαλλο το κοινό

Το TikTok του Άρη Σοϊλέδη

Όσο στο Survivor το κοινό παρακολουθούσε την ψηφοφορία των παικτών, στο Twitter, οι χρήστες είχαν βρει νέο αντικείμενο ενασχόλησης: το TikTok του Άρη Σοϊλέδη. Ο λόγος ήταν ότι κάποιος ανακάλυψε κάποια σχόλια του παίκτη που εξόργισαν το κοινό, το οποίο, μόλις αντίκρισε τι συνέβαινε, ζητούσε τον Άρη υποψήφιο για να μπορέσει να τον διώξει.

Τα μηνύματα έλεγαν: «Δεν είναι για να φλεξάρεις αλλά μόνο το αμάξι σου έχεις εκεί. Μα πόσο βλάκας είσαι. Αλλά ξέρεις κάτι; Σε λυπάμαι. Κι εγώ θα με ζήλευα. Επίσης, αν θέλεις, σου στέλνω 1000 ευρώ να έχεις να περάσεις έναν χρόνο. Γιατί εγώ τα χαλάω σε μία μέρα. Τα φιλιά μου φουκαρά». Φυσικά και η έπαρση που αποπνέουν σχολιάστηκε από το Twitter.