Survivor: Η αποχώρηση της Τζο, το ζευγαράκι του Άγιου Δομίνικου και η παρέμβαση Τριαντάφυλλου

Πατούλια Κατερίνα
Survivor: Η αποχώρηση της Τζο, το ζευγαράκι του Άγιου Δομίνικου και η παρέμβαση Τριαντάφυλλου

Ο Άρης Σοϊλέδης παρέμεινε στο Survivor, η Σοφιάνα παρέμεινε στο Survivor, ο Γιώργος Κατσαούνης παρέμεινε στο Survivor αλλά η αποχώρηση της Τζο έκανε το Twitter να ξεσπάσει.

Μεγάλη Τρίτη και όχι Μεγάλη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε τελικά η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας στο Survivor.

Επιβεβαιώθηκαν τα spoilers

Η Τζο Μαριδάκη έλαβε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε από το παιχνίδι. Όπως εξήγησε η πιο δυνατή παίκτρια της ομάδας της, η ίδια ήθελε να μείνει κι άλλο στο Survivor, ωστόσο χαίρεται που θα επιστρέψει στην οικογένειά της λίγο πριν το Πάσχα. Κατσαούνης, Σοφιάνα και Άρης παρέμειναν στο Survivor και αυτή την εβδομάδα.

Είπαν συγγνώμη ο Άρης και ο Τάκης

Μετά το προχτεσινό μπάχαλο στο συμβούλιο του νησιού με τους Τάκη Καραγκούνια και Άρη Σοϊλέδη να έχουν πιαστεί σχεδόν στα χέρια, ήρθε η ώρα της συγγνώμης. Τόσο ο μισθοφόρος όσο και ο ποδοσφαιριστής θέλησαν να ζητήσουν συγνώμη για τη συμπεριφορά τους με τον Άρη να εξηγεί πως θέλει να πει συγγνώμη στην παραγωγή αλλά και στον Τάκη και ότι θέλει να ξεχάσει αυτό το περιστατικό γιατί δεν τον αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο. Στο ίδιο ύφος κινήθηκε και ο Τάκηςο οποίος ζήτησε συγνώμη από όλους τους για όσα έλαβαν χώρα το προηγούμενο βράδυ.

Πάντως, στο άκουσμα της παραμονής του Άρη, ένα tweet που σύγκρινε τη φετινή κλίκα με την περσινή, έγινε viral.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ καίει το ζευγαράκι του Άγιου Δομίνικου

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατάφερε με τις δηλώσεις του να προκαλέσει για μια ακόμα φορά πλήθος από σχόλια. Ο Εμμανουήλ επέμεινε για την άποψη πως ο Άρης και η Σοφιάνα είναι το ζευγαράκι του Άγιου Δομίνικου και αποκάλυψε πως ο Σοϊλέδης του ζήτησε να μην ψηφίσει τη Σοφιάνα με τον Κωνσταντίνο να μπλέκει και την αρραβωνιαστικιά του Άρη, Μαρία Αντωνά στην κουβέντα:

«Ψήφισα τον Άρη και τον έβγαλα υποψήφιο και από την κάλπη βγήκε και η Σοφιάνα. Άρα το ζευγαράκι του Αγίου Δομίνικου ψηφίστηκαν και οι δύο από τους μπλε, ποιος να το περίμενε. Χαίρομαι γιατί θέλω να καταλάβουν πόσο άσχημο είναι να είσαι στον τάκο. Θέλω ο κόσμος να ψηφίσει με σωστά κριτήρια. Στο παιχνίδι αυτό πρέπει να μπει και η Μαρία. Η Μαρία είναι η σύντροφος του Άρη, που πρέπει να δώσει πάρα πολλά λεφτά για να διώξει τη Σοφιάνα, γιατί σίγουρα θα θέλει αυτό το ζευγαράκι να χωριστεί. Γιατί αυτό το ζευγαράκι έχει δημιουργήσει πολλές φωτιές εδώ, έχουν γίνει τα πάνω κάτω… Τον έκαιγε ο ποπός του, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Τι θα του λείψει από τη Σοφιάνα απορώ, μάλλον δεν απορώ, ξέρω. Τόση καούρα πάλι με βάζει σε σκέψεις, αλλά πάλι καταλαβαίνω τον λόγο. Πραγματικά τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια Αρούλη μου, μας το έχεις αποδείξει. Έχεις καεί και σε έχει πάει να για το τι θα γίνει αν σου φύγει η Σοφιάνα σου», τόνισε ο Εμμανουήλ.

Ναυσικά και Μαρτίκας σε ένα ακόμα beef

Οι κόντρες της Μεγάλη αυτή εβδομάδα δεν έχουν τέλος στο Survivor με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να τα βάζει με τον Σπύρο Μαρτίκα τονίζοντας:

«Μιλάς και λες ψέματα. Ντροπή σου. Όταν μιλάς σου επιτρέπεται να λες μόνο αλήθειες” της απάντησε ο φαρμακοποιός του Survivor για να λάβει το αιχμηρό σχόλιο από το μέλος της κόκκινης ομάδας: Άσε το θέατρο ρε Μαρτίκα, έλεος. Νομίζεις ότι είσαι ρήτορας και κάνεις κουμάντο στο Survivor. Έχεις γίνει κουραστικός».

Ο Τριαντάφυλλος ζει ξανά το Survivor από το σπίτι του

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου που πέρσι ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες στο Survivor, είχε φροντίσει να στηρίξει τον Άρη Σοϊλέδη από το προηγούμενο βράδυ. Χτες λοιπόν, όταν είδε την πίστα που τον είχε στείλει με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Μαϊάμι ως έπαθλο, οι αναμνήσεις τον πλημμύρησαν και έκανε ένα χαρακτηριστικό Post στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cci_a6GFfUN

«Πώς να αρνηθείς σε ένα παιδί κάτι που το θέλει τόσο πολύ; Πως να ξεχάσω αυτή τη στιγμή που μετά από 6 μήνες πήρα αγκαλιά ένα παιδάκι που έμοιαζε στον Νικόλα μου; Όταν με είδε είπε πως με αγαπάει πως είμαι ο αγαπημένος του, πάντα δίπλα μου ο @sakiskats και η @marialena.rou να κλαίνε μαζί μου από συγκίνηση;;; Δεν έχω λόγια να πω να περιγράψω και πιστέψτε με ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ @survivorgreece», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Δες και τα stories του Τριαντάφυλλου παρακάτω: