Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Tο Twitter γύρισε στο παρελθόν και «δίκασε» τον φλύαρο παίκτη

Κατερίνα Μπούσιου
Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Tο Twitter γύρισε στο παρελθόν και «δίκασε» τον φλύαρο παίκτη

Την εποχή του Σπύρου Παπαδόπουλου και τα διαφορετικά έπαθλα θυμήθηκαν οι τηλεθεατές. 16 χρόνια μετά, το τηλεπαιχνίδι έκανε πρεμιέρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση.  

Έκανε comeback στην ελληνική τηλεόραση το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το κοινό στα social media το δέχθηκε με ενθουσιασμό αλλά υπήρξε αυστηρό στα σημεία που έπρεπε, για την επιλογή των ερωτήσεων. Κάθε αρχή ωστόσο, έχει και τις δυσκολίες της. Πολλοί στο Twitter έκαναν αναδρομή στο παρελθόν, στον Σπύρο Παπαδόπουλο και στο ένα εκατομμύριο σε δραχμές που ήταν το έπαθλο, ενώ εκνευρίστηκαν αφόρητα (και εμείς επίσης) με τον φλύαρο παίκτη, Στέφανο.

https://www.instagram.com/p/CcqMU6xqOC3

Ο τίτλος παρέμεινε, το νόμισμα άλλαξε

Μπορεί φυσικά να διανύουμε τα χρόνια του ευρώ, ωστόσο το τηλεπαιχνίδι διατηρεί διεθνώς το κλασσικό του τίτλο και αναφέρεται σε εκατομμυριούχο νικητή. Αυτή τη φορά ο μεγάλος νικητής κερδίζει εκατό χιλιάδες ευρώ. Λιγότερα από ένα εκατομμύριο δραχμές, αλλά και λιγότερα χρήματα από την χρονιά που το παιχνίδι παρουσίαζε ο Θοδωρής Αθερίδης, όπου το έπαθλο είχε φτάσει τις 250 χιλιάδες ευρώ. Στην παρουσίαση είχαμε στον ΣΚΑΙ για μία σεζόν και τον Γιάννη Ζουγανέλη. Το παιχνίδι ωστόσο έχει μείνει στην ιστορία την εποχή του Mega με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος το παρουσίαζε και την εποχή που το παιχνίδι πήρε μεταγραφή για την ΕΡΤ. Αρκετοί τον νοστάλγησαν, χωρίς αυτό να αποτελεί μομφή για τον νέο αγαπητό στον κόσμο και ταλαντούχο παρουσιαστή.

draxmes.JPG

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την μεγάλη εμπειρία στην παρουσίαση έκανε πρεμιέρα χθες με άνεση, στο εντυπωσιακό studio, ωστόσο, κάθε αρχή και δύσκολη, γιατί οι παίκτες δεν τον βοήθησαν ιδιαίτερα στον ρόλο του.

https://www.instagram.com/p/CcqMU6xqOC3

Γιατί ένα μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία του παιχνιδιού, έχουν οι παίκτες. Και στην πρεμιέρα, βρεθήκαμε ως θεατές, σε έναν πολύ φλύαρο παίκτη. Ο νεαρός Στέφανος με τα τρία μεταπτυχιακά, έγινε το «κόκκινο πανί» για τους χρήστες του Twitter. Υπήρξε υπερβολικά αναλυτικός για κάθε πιθανή απάντηση και πριν δώσει την τελική, έκανε μία έξτρα τοποθέτηση. Ακόμη και ο γενικά λαλίστατος Γρηγόρης, είχε μπλοκάρει και αυτό το παρατήρησαν οι τηλεθεατές: «Βρέθηκε κάποιος που μιλά λιγότερο από τον Γρηγόρη».

Δείτε στην photo gallery που ακολουθεί τα σχόλια των χρηστών στο Twitter τα οποία εκτός από...θυμό, είχαν και αρκετό χιούμορ.