Survivor: Η Βρισηίδα κατηγόρησε τον Άρη για στημένη κούρσα και το Twitter συμφωνεί μαζί της

Νατάσσα Σχοινά
Survivor: Η Βρισηίδα κατηγόρησε τον Άρη για στημένη κούρσα και το Twitter συμφωνεί μαζί της

Ξαφνικά, στο τέλος της διεκδίκησης του επάθλου του Survivor, ο Άρης κατέβασε ρυθμούς. Ή αυτό ισχυρίζεται η Βρισηίδα και το Twitter.

Τα βέλη στο χτεσινό (25/4) επεισόδιο του Survivor στράφηκαν προς τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος φαίνεται πως παραμένει να είναι ένα από τα κεντρικά θέματα του παιχνιδιού επιβίωσης. Αυτήν τη φορά, στο προσκήνιο βρέθηκε η απόφασή του να πάρει τον Τάλα μαζί του στο έπαθλο στο Μαϊάμι και όχι τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Βρισηίδα κατηγόρησε τον Άρη για άδικη απόφαση, αφού στο flag race έτρεξε κι εκείνη μαζί του και, μάλιστα, του κέρδισε πολύτιμο χρόνο περνώντας τη Σταυρούλα. Όμως, σύμφωνα με την παίκτρια, ο Άρης δεν τα έδωσε όλα, ήταν άστοχος και έχασε επίτηδες γιατί προτιμούσε να πάει με τους Κόκκινους που είναι φίλοι του, παρά με τους Μπλε.

«Ξέραμε όλοι ότι, αν κέρδιζαν οι Κόκκινοι, θα πήγαινε ο Άρης με τον Τάλα. Ο Άρης ήθελα να πιστεύω ότι θα τα δώσει όλα. Όταν βγήκα από το flag race -που νομίζω ότι έτρεξα τζάμπα και κέρδισα 5 μέτρα τη Σταυρούλα-, δεν το είδα να τρέχει τόσο όπως έτρεχε τις άλλες φορές στα run του και, όταν πήγε στον στόχο, έριχνε όπου να’ναι. Δεν το ‘χε. Έριχνε όπου να ‘ναι. Όχι επειδή ήταν άστοχος -γιατί είναι πάρα πολύ καλός στον στόχο- αλλά γιατί δεν τον ένοιαζε. Και ξέρεις γιατί; Γιατί προτιμούσε να πάει με τους Κόκκινους παρά με τους Μπλε. Προτιμούσε να χάσουμε για να πάει με τους φίλους του. Νιώθω πολύ μεγάλη αδικία. Πονάνε τα πόδια μου. Πονάνε τα χέρια μου. Δεν μπορώ να κάνω δουλειές», εξήγησε η Βρισηίδα.

Στη συνέχεια, όμως, η παίκτρια του Survivor μίλησε και στην κάμερα για να σχολιάσει περαιτέρω αυτό που βίωσε.

«Εκεί που νιώθω μία τεράστια αδικία είναι που η Κόκκινη Ομάδα επέλεξε τον Άρη γιατί είναι φίλοι του οι περισσότεροι από εκεί μέσα, αλλά τόνισαν ότι έπαιξε στο flag race κι ότι είναι ο καλύτερος παίκτης της Μπλε Ομάδας. Συμφωνώ ότι είναι καλός, αλλά έπαιξα κι εγώ, οπότε θα μπορούσε ο Άρης να σκεφτεί και να πει ‘Ξέρετε κάτι; Παίρνω και τη Βρισηίδα που έκανε flag race και έκανε τόσα μέτρα για να κερδίσω, ώστε και εγώ να έχω τους φίλους μου εκεί και η Βρισηίδα να έχει τα κορίτσια. Γιατί έχω έρθει κοντά με την Ασημίνα και τη Σταυρούλα, αλλά δεν τον νοιάζει. Τον νοιάζει μόνο να περάσει αυτός καλά. Τον νοιάζει μόνο το εγώ του», είπε.

Το Twitter σαφώς και σχολίασε τη συμπεριφορά και φάνηκε να συμφωνεί με τη Βρισηίδα περί αδικίας και περί στημένης κούρσας.