Το μοναχικό Πάσχα της Κατερίνας Καινούργιου και το ξέσπασμα στην εκπομπή της

Το μοναχικό Πάσχα της Κατερίνας Καινούργιου και το ξέσπασμα στην εκπομπή της

«Ρε παιδιά τι κακίες έγραφαν από κάτω; Άγιες μέρες, πάτε καλά», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στον αέρα του Alpha με την Super Κατερίνα, μετά τις διακοπές του Πάσχα. Η Καινούργιου πέρασε το φετινό Πάσχα στο Πόρτο Χέλι, με την ίδια την παρουσιάστρια να παραδέχεται πως ήταν ένα Πάσχα με φίλες και χωρίς έναν σύντροφο, αρκετά διαφορετικό από το Πάσχα των προηγούμενων ετών.

Το Πάσχα στο Πόρτο Χέλι

Σε γνωστό ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι αλλά και στις Σπέτσες πέρασε τις ημέρες αυτές του Πάσχα η παρουσιάστρια χωρίς να μας δείχνει την παρέα της ενώ απόλαυσε και τα πρώτα μπάνια στην πισίνα, φορώντας και τα πρώτα μαγιό της φετινής σεζόν.

https://www.instagram.com/p/Ccs47Tzo661

Το ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής:

Μιλώντας για το Πάσχα της Δέσποινας Βανδή και τις τρυφερές στιγμές της τραγουδίστριας με τον Βασίλη Μπισμπίκη στις Μηλιές Πηλίου, η Καινούργιου ξέσπασε για τα πικρόχολα σχόλια κατά της Δέσποινας ενώ αναφέρθηκε και στις δικές της μοναχικές στιγμές:

«Δεν τις περίμενα αυτές τις φωτογραφίες, τι ωραία, Θέλω να πω κάτι. Βλέπουμε τις φωτογραφίες της Δέσποινας και του Βασίλη στο κάλεσμα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και θέλω να πω και την άποψή μου. Ανέβασαν φωτογραφίες, χόρεψαν, ήπιαν τα κρασάκια τους και φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι. Μπαίνω λοιπόν στο Instagram της Δέσποινας, της βάζω καρδούλες και βλέπω τη φωτογραφία τους αργότερα που την είχαν βάλει όλα τα sites. Διαβάζω τα σχόλια από κάτω.

Δέσποινα Βανδή: Οι νέες τρυφερές πόζες στην αγκαλιά του Μπισμπίκη και τα σχόλια του κόσμου

Ρε παιδιά τι κακίες έγραφαν από κάτω; Άγιες μέρες, πάτε καλά; Το τι κακίες έγραφε ο κόσμος από κάτω για δύο ανθρώπους που είναι ερωτευμένοι και μαζί. Είναι μία χαρά, δεν έχουν ενοχλήσει κανέναν, έχουν κάνει και οι δύο τα παιδάκια τους, έχουν αποφασίσει να ενώσουν τις ζωές τους και βγάζουν μία ωραία φωτογραφία για να ευχηθούν στον κόσμο και λέω πάλι καλά ο κόσμος; Τι κάθονται και γράφουν; Πόση χολή μπορείς να βγάζεις μέρες γιορτινές, μέρες του Πάσχα, μέρες αγάπης κάτω από μία φωτογραφία; Ντροπή ρε παιδιά Get a life το λέμε; Μην σχολιάζεις τίποτα. Κάνουμε αμάν να δούμε έναν τέτοιο έρωτα», είπε η Κατερίνα και μίλησε για το δικό της μοναχικό Πάσχα τονίζοντας:

«Εγώ ήμουν μόνη με τους φίλους μου κι έλεγα αχ ρε παιδί μου, τι ωραία να είμαι με τον άνθρωπό μου. Είναι το πρώτο Πάσχα είμαι μόνη μου ουσιαστικά, γιατί είχα χρόνια σχέση, μετά ήμουν με την οικογένειά μου και πάλι μου έλειπε. Λέω κοίτα ένα ωραίο ζευγάρι και πρέπει να βγάλεις χολή; Αυτό ήθελα να πω», πρόσθεσε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να πειράζει την Κατερίνα λέγοντας:

«Κι έλεγα σήμερα, θα το πει, δεν θα το πει. Ότι ήσουν μόνη σου φέτος, το περίμενα», είπε ο Μικρούτσικος με την Κατερίνα να μην σχολιάζει το πείραγμα του Αντρέα.

Το Πάσχα του 2021, η Κατερίνα Καινούργιου το είχε περάσει μαζί με τον τότε αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη και είχαν κοινά stories.

Φέτος, ο Φίλιππος βρέθηκε στη Μύκονο και το ψήσιμο του οβελία ήταν το παραδοσιακό.