Κατερίνα Καινούργιου: Η βόλτα και το story με τον παιδικό της φίλο

Κατερίνα Καινούργιου: Η βόλτα και το story με τον παιδικό της φίλο

Όχι, δεν πρόκειται για νέα σχέση όπως μπορεί κάποιος να σκεφτεί, αλλά για τον παιδικό της φίλο, Γιάννη Μυγδαλά.

Μπορεί η ίδια από την εκπομπή της να έχει δηλώσει κατηγορηματικά πως αν συμβεί κάτι ευχάριστο στην προσωπική της ζωή θα το αποκαλύψει, όμως η Κατερίνα Καινούργιου αυτό τον καιρό κρατά σιγή ιχθύος για το αν βρίσκεται σε σχέση ή όχι.

Αυτό δεν μας εκπλήσσει καθώς η παρουσιάστρια πριν από μερικές ημέρες έκανε ένα ξέσπασμα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» για όλα εκείνα τα δημοσιεύματα που την θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τον πρώην σύντροφο της Μαρίας Ηλιάκη, Γιάννη Μυγδαλά.

Πριν από μερικές ημέρες -με αφορμή τα δημοσιεύματα περί κρίσης του γάμου της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του συζύγους της, Σπύρου Δημητρίου-, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε on air στα όσα γράφονται κατά καιρούς για την προσωπική της ζωή αλλά και για τον συγκεκριμένο δημοσίευμα. Η παρουσιάστρια φάνηκε αρκετά στενοχωρημένη όχι για τα όσα γράφονται για την ίδια (όπως είπε «τα έχω συνηθίσει, κάθε εβδομάδα να βρίσκομαι στα περίπτερα») αλλά για τους ανθρώπους στους οποίους αναφέρονται κάθε φορά τα δημοσιεύματα, χωρίς καν οι δημοσιογράφοι να έχουν διασταυρώσει τις πληροφορίες που γράφουν.

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: Τι αποκάλυψε για τον νέο σύντροφο που της χρεώνουν

Η Κατερίνα είχε πει συγκεκριμένα για τον νέο έρωτα που της χρεώνουν:

«Και τώρα είμαι σε κάτι άθλιες φωτογραφίες μ' έναν υποτίθεται νέο σύντροφο και εικάζουν. Υπάρχει κι ένα όριο, όχι για μένα αλλά για την οικογένειά μου, για τον άνθρωπο που μπορεί να γράφουν, δεν γράφουν ούτε όνομα ούτε τίποτα, πρώην της Ηλιάκη... Και η Ηλιάκη έχει οικογένεια, έχει παιδί, δηλαδή πόση αθλιότητα;»

Πριν από λίγες ημέρες, γνωστό περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου στις οποίες βρισκόταν σε ένα μαγαζί με τον Γιάννη Μυγδαλά -που τυγχάνει να είναι πρώην σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη- κάνοντας λόγο για νέο ειδύλλιο στην ελληνική showbiz.

Όμως η Κατερίνα Καινούργιου, αντίθετα με τα όσα λέγονται, χθες βράδυ ανέβασε ένα story μέσα από το προσωπικό της instagram account μαζί με τον Γιάννη Μυγδαλά, κάνοντας mention το όνομά του. Φυσικά δεν πρόκειται για νέα σχέση όπως της προσάπτουν, αλλά για τον παιδικό της φίλο.

katken.JPG

Η Κατερίνα -όπως όλοι γνωρίζουν- είναι χρόνια φίλη με τον Γιάννη Μυγδάλα, και σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από τη φιλία τους που κρατά χρόνια. Η Κατερίνα μάλιστα βρέθηκε χθες βράδυ με φίλους της στα γενέθλια της Κατερίνας Λιόλου, στο μαγαζί όπου τραγουδά. Η κοινή εμφάνιση με τον Γιάννη Μυγδαλά, όπως είναι λογικό πυροδότησε σχόλια σχετικά με το αν είναι μαζί ή όχι, με την ίδια την παρουσιάστρια να μη δίνει σημασία για όσα μπορεί να πουν (συνηθισμένη είναι εξάλλου σε τέτοια σχόλια όπως λέει), απολαμβάνοντας την καλή της παρέα, διασκεδάζοντας μέχρι πρωίας.