Jennifer Lopez- Ben Affleck: Οι σκέψεις που κάνουν για την απόκτηση ενός παιδιού

Πατούλια Κατερίνα
Jennifer Lopez- Ben Affleck: Οι σκέψεις που κάνουν για την απόκτηση ενός παιδιού
Invision

Είναι στα πλάνα των Bennifer ένα ακόμα μωρό; 

Στις 9 Απριλίου και σχεδόν έναν χρόνο μετά την επανσύνδεσή τους, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ανακοίνωσαν πως αρραβωνιάστηκαν, είκοσι χρόνια μετά τον προηγούμενο αρραβώνα τους που λίγο έλειψε να τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Και μπορεί ο γάμος εκείνος να μην έγινε ποτέ και να ακυρώθηκε μια εβδομάδα πριν την πραγματοποίησή του, όμως αυτή τη φορά, οι Bennifer θέλουν να παντρευτούν. Τι γίνεται όμως με την υπόθεση παιδιά.

Ένα παιδί ακομα;

Δύο παιδιά έκανε η Jlo με τον Marc Anthony και τρία παιδιά απέκτησε ο Ben Affleck από τον γάμο του με τη Jennifer Garner. Είναι στο πλάνο όμως του ζευγαριού η απόκτηση ενός ακόμα παιδιού;

Το Hollywood Life υποστηρίζει πως ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια έχουν πια ξεπεράσει το στάδιο αυτό στη ζωή τους.

Σύμφωνα με αποκλειστική πηγή του Hollywood Life, το ζευγάρι δεν θέλει να αποκτήσει ένα ακόμα παιδιά και έχουν ήδη γίνει γονείς με μεγάλα παιδιά πια, που είναι είτε στην εφηβεία, είτε οδεύουν προς την ενηλικίωση.

Η Lopez έχει μάλιστα μια ξεχωριστή σύνδεση με τα παιδιά του Ben και η πηγή τονίζει:

«Θέλουν να κάνουν αυτή τη μεικτή οικογένεια να πετύχει και η Garner το βρίσκει φανταστικό, δεν την νοιάζει που τα παιδιά περνούν χρόνο με τον πατέρα τους και τη Jlo γιατί έχει κι αυτή χρόνο να ξεκουραστεί, κάτι αρκετά σπάνιο».

Και μπορεί η ιδέα ενός παιδιού από τον Ben και την Jennifer να ενθουσιάζει τους fans τους, όμως οι ίδιοι θεωρούν πως ζουν ιδανικά αυτή τη στιγμή. Η 16χρονη Violet, η 13 Seraphina και ο 10χρονος Samuel έχουν κλέψει την καρδιά της Lopez η οποία έχει ένα ξεχωριστό δέσιμο με τον γιο του 49χρονου ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/CcQ2fYHjI9e

«Η Jennifer φέρεται στα παιδιά του Ben σαν μαμά τους. Ο ένας επέστρεψε στη ζωή του άλλου με μια οικογένεια πίσω του και όλοι είναι ευλογημένοι που τα παιδιά τους είναι τόσο καλά. Επικεντρώνονται λοιπόν στο να τα μεγαλώσουν για να γίνουν καλοί ενήλικες και τα πέντε παιδιά επαρκούν».

Τα παιδιά της Jennifer, τα 14χρονα Emme και Max έχουν έτσι κι αλλιώς κι άλλα αδέρφια από τον μπαμπά τους Marc Anthony.