Η Ζέτα Μακρυπούλια απολαμβάνει το πρώτο μπάνιο του καλοκαιριού χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Ζέτα Μακρυπούλια απολαμβάνει το πρώτο μπάνιο του καλοκαιριού χωρίς ίχνος μακιγιάζ
@zeta_makripoulia_official

Η Ζέτα Μακρυπούλια πόζαρε πλάι στο κύμα λίγο αφότου έκανε την πρώτη βουτιά του καλοκαιριού.

Μπορεί ο καιρός μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη να μας έκανε… τα νερά του και η συννεφιά να μην έφευγε με τίποτα, όμως επιτέλους ο ήλιος λάμπει ξανά εδώ και μια εβδομάδα. Η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή, η ζέστη πολλή και για αυτό ακριβώς δεν είναι λίγοι – celebrities και μη- που τόλμησαν κι έκαναν το πρώτο τους μπάνιο. Μαζί με όλους και η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία έσφιξε τα δόντια, βούτηξε κι έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα.

Ως πότε τα περιοδικά θα ντύνουν νυφούλα τη Ζέτα Μακρυπούλια;

Το πρώτο παγωμένο μπάνιο της Ζέτας Μακρυπούλια

Δυο υπέροχες φωτογραφίες της δημοσίευσε στο Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια σήμερα το μεσημέρι. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός πόζαρε με χαμόγελο και χωρίς μακιγιάζ, φορώντας μπικίνι σε tropical print, ενώ αποκάλυψε στους followers της ότι έκανε την πρώτη της βουτιά στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/Cc2mzJjodJp

«Ναι! Η πρώτη βουτιά είναι γεγονός! Καλό καλοκαίρι να έχουμε! Παγωμένο το νερό, αλλά τόσο ωραίο και αναζωογονητικό!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ζέτα Μακρυπούλια. Η Ζέτα δεν «πρόδωσε» την παραλία στην οποία έκανε το πρώτο μπάνιο του καλοκαιριού, θέλοντας πιθανότατα να κρατήσει κρυφό τον μαγικό παράδεισό της.

Πάσχα στο βουνό για τη Ζέτα Μακρυπούλια

Όποτε βρίσκει ευκαιρία και δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις η Ζέτα Μακρυπούλια εγκαταλείπει την Αθήνα και προτιμά να βρίσκεται κοντά στη φύση. Και αυτό ακριβώς έκανε στις διακοπές του Πάσχα.

https://www.instagram.com/p/CcxWIPuorEB

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ βρέθηκε… στα όρη στ’ άγρια βουνά για να γιορτάσει το Πάσχα και δημοσίευσε δύο φωτογραφίες ποζάροντας σε εντυπωσιακό τοπίο. «Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη! Να κάνετε πάντα αυτό που επιθυμείτε και να είστε όπου επιθυμείτε! Εμένα με ξέρετε… όπου βουνό, λαγκάδι και καταρράκτης, εκεί θα με βρείτε!», έγραψε στο post της η Ζέτα Μακρυπούλια.