Το προμελετημένο σχέδιο της Angelina Jolie σύμφωνα με τον Brad Pitt

Νατάσσα Σχοινά
Το προμελετημένο σχέδιο της Angelina Jolie σύμφωνα με τον Brad Pitt
AP

Οι διαμάχες μεταξύ της Jolie και του Pitt δε δείχνουν να έχουν σταματημό.

Δε φαίνεται να έχουν τελειωμό οι διαμάχες της Angelina Jolie με τον Brad Pitt, αφού συχνά εμφανίζονται νέα προβλήματα τόσο σχετικά με τα παιδιά τους όσο και αναφορικά με την περιουσία τους.

Μετά τη διαφωνία για το κτήμα Château Miraval, του οποίου το μερίδιό της η Jolie πούλησε παρά τη συμφωνία που είχε κάνει με τον Pitt αυτό να μη συνέβαινε ποτέ, η προσοχή επιστρέφει στην κηδεμονία των έξι τους παιδιών και στις νέες κατηγορίες που προσάπτει ο σταρ στην πρώην σύζυγό του.

Ο Brad Pitt πιστεύει πως η Angelina Jolie εσκεμμένα αποφεύγει να βρεθούν σε συμφωνία

Μία πηγή αναφέρει στο US Weekly πως ο Brad Pitt πιστεύει ότι η Jolie δε θα συμφωνήσει ποτέ στην κοινή επιμέλεια των παιδιών και ότι, μάλιστα, επίτηδες καθυστερεί μέχρι να φτάσουν τα παιδιά τα 18 τους. Υπενθυμίζουμε πως η Zahara είναι 17 ετών, η Shiloh 15, τα δίδυμα Vivienne και Knox 13, ενώ ο Maddox και ο Pax έχουν ενηλικιωθεί και είναι 20 και 18 ετών αντίστοιχα.

Los Angeles Premiere of

Θέλει η Angelina Jolie να στρέψει τα παιδιά εναντίον του Brad Pitt;

Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, ο ηθοποιός πιστεύει πως η Jolie ελπίζει ότι τα παιδιά δε θα θέλουν καμία σχέση με τον πατέρα τους μόλις ενηλικιωθούν. Όμως, ο 58χρονος ηθοποιός δε σκοπεύει να το βάλει κάτω και θα προσπαθήσει πολύ για τη σχέση του με τα παιδιά του.

Η κόντρα για το Château Miraval

Τον περασμένο Φεβρουάριο κυκλοφόρησαν τα νέα ότι το πρώην ζευγάρι βρισκόταν πάλι σε διαμάχη, αυτήν τη φορά για το Château Miraval, το οποίο δημιούργησαν μαζί και κάνει εξαγωγές σε κρασί σε όλον τον κόσμο.

Ο Pitt ουσιαστικά κατηγόρησε την Jolie πως, παρά τη συμφωνία που έκαναν όταν παντρεύτηκαν το 2014 να μην πουλήσει κανένας από τους δύο το μερίδιό του χωρίς να ζητήσει την άδεια του άλλου, η Jolie παρέκαμψε τον ηθοποιό και πούλησε το μερίδιό της στον Ρώσο επιχειρηματία Yuri Shefler.

Brad Pitt κατά Angelina Jolie: Νέα μήνυση του ηθοποιού σε μια διαμάχη δίχως τέλος