MasterChef: Εκτός εαυτού απόψε ο Ταϊρίδης και το κοινό στο Τwitter ζητά να φύγει μαζί με τον Γιάννο

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Εκτός εαυτού απόψε ο Ταϊρίδης και το κοινό στο Τwitter ζητά να φύγει μαζί με τον Γιάννο

Η έκρηξη του Μπόμπενα στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef  θα τον φέρει σε κόντρα με τον Χριστόφορο και την Ελισάβετ και θα έχουμε παρέμβαση των κριτών. 

Ενώ μέχρι χθες μπορεί και να πιστεύαμε ότι στο MasterChef υποκινεί στο παρασκήνιο τις διαδικασίες ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ή αλλιώς Μπόμπενας, αποκαλύφθηκε τελικά ότι ο αρχηγός στο παρασκήνιο είναι ο Γιάννος. Η Ελισάβετ πρόδωσε τις προθέσεις του και στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε μεγάλες κόντρες και τσακωμούς. Το κοινό στο Twitter θύμωσε με τον Γιάννο και ζητά να φύγει μαζί με την Ελισάβετ. Αλλά σήμερα θα ζήσουμε μία εξευτελιστική στιγμή για την ιστορία του διαγωνισμού. Με τον Μπόμπενα να μοιράζει καλαμπόκι και να χαρακτηρίζει «κότες» τον Νίκο και τον Χριστόφορο.

Η ήττα κρίθηκε μέχρι και τον τελευταίο πόντο

Η πρώτη αίσθηση στην βαθμολογία των κριτών για την ομαδική, ήταν πως οι μπλε θα έχαναν με μεγάλη διαφορά. Ωστόσο κάποιες αστοχίες των κόκκινων άλλαξε τα δεδομένα. Η διαφορά τους έφτασε στον ένα πόντο, αλλά τελικά το γλυκό έκρινε τον νικητή, που ήταν η κόκκινη ομάδα με αρχηγό τον Γιάννο.

Η Ελισάβετ ως αρχηγός των μπλε, κατάλαβε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα για εκείνη. Το άγχος της περίσσευε την ώρα που έπρεπε να μαγειρέψουν στην συνέχεια, δύο διαφορετικές μακαρονάδες για να επιλεγούν οι παίκτες που θα πάλευαν για την ασυλία.

https://www.instagram.com/p/Cc6En2EKvPM

Και ενώ Ελπίδα και Ελισάβετ μονομάχησαν για την ασυλία την οποία κέρδισε η πρώτη, ήρθε και η μεγάλη αποκάλυψη. Γιατί για μία στιγμή, η Ελισάβετ άφησε κατά μέρος το καλοσυνάτο προφίλ της και είπε στο κοινό ότι ο Γιάννος της είπε να πολεμήσει για την ασυλία γιατί κάποιοι ζηλεύουν την θέση της και τα έβαλε με την Ελπίδα, η οποία ουδεμία σχέση είχε με όσα γίνονταν. Μετά από αυτή την ατάκα, στο Twitter έγινε πανηγύρι από τα σχόλια. Η υπομονή του κοινού προς τον Γιάννο και την Ελισάβετ εξαντλήθηκε, για όσα μηχανεύονται και υποψιάζονται στο παρασκήνιο.

Γιάννος και Ελισάβετ και επίσημα έγιναν πιο αντιπαθή πρόσωπα μαζί με τον Μπόμπενα. Ο οποίος από το τρέιλερ βλέπουμε αύριο ότι δίνει μεγάλο...show και τα γαλλικά του Χριστόφορου τα οποία ακούστηκαν στους τίτλους τέλους του χθεσινού επεισοδίου, προμηνύουν θύελλες στην ψηφοφορία.

https://www.instagram.com/p/Cc6MEvjq_9f

Και για να δείτε την διαφορά με τα προηγούμενα MasterChef σε ποιότητα χαρακτήρα των παικτών, οι νικητές κόκκινοι ως έπαθλο είχαν δείπνο στο εστιατόριο της Μάγκυ Ταμπακάκη. Η οποία μας ξαναθύμισε τι εστί ταλαντούχος, έξυπνος και αξιοπρεπής παίκτης. Αν και εκείνη είχε και τις εκρήξεις της όταν συμμετείχε στο MasterChef, δεν ξεπέρασε ποτέ τα όρια.

https://www.instagram.com/p/Cc6Crkoqf7_