MasterChef: Ο πανικός της αρχηγού Ελισάβετ προκάλεσε σκληρή κριτική στο Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Ο πανικός της αρχηγού Ελισάβετ προκάλεσε σκληρή κριτική στο Twitter

Ιταλική φινέτσα στο look των κριτών, αλλά όχι στο φαγητό είχαμε στο χθεσινό MasterChef. Η βραδιά ενώ φαινόταν εύκολη, κατέληξε σε περίπλοκη διαδικασία για την Ελισάβετ. 

Χάρμα οφθαλμών ήταν οι αγαπημένοι μας κριτές του MasterChef στο χθεσινό επεισόδιο. Ντυμένοι αλά ιταλικά για να υποδεχθούν την εκλεκτή καλεσμένη τους, η οποία θα έκρινε και την χθεσινή ομαδική, την πρώτη μετά το Πάσχα. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η επιλογή ως αρχηγού της Ελισάβετ, η οποία έδειξε μία άλλη πλευρά του εαυτού της, όχι τόσο κολακευτική. Το Twitter της άσκησε σκληρή κριτική. Για αρχή, ας απολαύσουμε φωτογραφικά το υπέροχο look του Σωτήρη Κοντιζά, του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και του Πάνου Ιωαννίδη στον χώρο της δοκιμασίας, όπου και υποδέχθηκαν την Πρέσβη της Ιταλίας στην Ελλάδα, Πατρίτσια Φαλτσινέλι, η οποία ήταν και η 4η κριτής.

https://www.instagram.com/p/Cc26nM1KQB5

Forza Italia

Η Πρέσβης αποδείχτηκε όχι απλά πολύ καλή γευσιγνώστρια, αλλά και αυστηρή στην κριτική της. Οι παίκτες των δύο ομάδων έπρεπε να φτιάξουν 4 πιάτα με μπρουσκέτα από focacia, κανόλι, νιόκι και καπελέτι. Αρχικά είδαμε τον Γιάννο και την Ελισάβετ οι οποίοι νίκησαν στην προηγούμενη, προ του Πάσχα δοκιμασία, να γίνονται αρχηγοί.

Φυσικά ο Γιάννος επέλεξε δυνατούς παίκτες. Έχοντας τον Νίκο και τον Νικήτα μαζί του, αλλά και την Καλλιόπη. Η Ελισάβετ αν και αρχικά έδειξε πως δεν την ενόχλησε πως έμεινε με τους πιο αδύναμους παίκτες, η συμπεριφορά της έδειξε το αντίθετο. Αγχώθηκε και άρχισε να επιπλήτει τους συμπαίκτες της, τονίζοντας πολλές φορές πως δεν είχε βοήθεια. Το αποκορύφωμα ήταν, όταν η ίδια δεν μπόρεσε να ανοίξει ούτε ένα ζυμάρι στην μηχανή.

https://www.instagram.com/p/Cc3ZnWIqo9L

Πάντως όπως επεσήμαναν και οι τηλεθεατές - και έχουν δίκιο - μας έχουν μπερδέψει φέτος με τους κανονισμούς. Not fair.

kanonismoi.JPG

Πριν δούμε στην photo gallery που ακολουθεί τα πιο αστεία αλλά και τα πιο αυστηρά σχόλια που έκανε το κοινό στο Twitter για την Ελισάβετ, η οποία αποδείχθηκε αγενής και δίχως ταλέντο, αρχηγός, ας δούμε και κάποια αξιοπρόσεκτα σημεία της δοκιμασίας. Καταρχάς, ο Μπόμπενας νευρίασε το κοινό όχι με κάποια κριτική του αυτή τη φορά, αλλά γιατί διαρκώς δοκίμαζε το φαγητό με τα χέρια. Ο Μάριος αισθανόταν διαρκώς έξω από τα νερά του και η Καλλιόπη αποδείχτηκε η πιο ευπροσάρμοστη παίκτρια. Αυτό σημαίνει και πολύτιμη. Ο δε Χριστόφορος, αδιάφορος πάλι για όλα και για όλους.

https://www.instagram.com/p/Cc3SFONo7Bw

Σήμερα φαίνεται πως η ομάδα της Ελισάβετ χάνει και αυτό φάνηκε από την κριτική της καλεσμένης και των κριτών στα πιάτα. Ας ετοιμαστούμε για καβγάδες. Και επεισοδιακή διαδικασία αποχώρησης. Η Ελισάβετ είπε από την αρχή πάντως, πως αν χάσουν θα τεθεί αυτόματα ως αρχηγός υποψήφια. Μένει να δούμε αν θα το κάνει πράξη.