Will Smith-Jada Pinkett Smith: Η νέα εξέλιξη στη σχέση τους μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

Will Smith-Jada Pinkett Smith: Η νέα εξέλιξη στη σχέση τους μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

Το ζευγάρι πήρε μια μεγάλη απόφαση για να ξεπεράσει το ατυχές περιστατικό με τον Chris Rock.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στα φετινά Oscar όταν ο Will Smith σηκώθηκε από την καρέκλα του, ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Chris Rock μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων και των τηλεθεατών. Το ατυχές περιστατικό έγινε viral και λίγο αργότερα ο Will Smith αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Chris Rock.

Ο 53χρονος ηθοποιός αποκλείστηκε από τα Όσκαρ και όλες τις άλλες εκδηλώσεις της Ακαδημίας για 10 χρόνια, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας. Όπως είχε γράψει και η Jada Pinkett Smith στην πρώτη της ανάρτηση μετά το περιστατικό «Είναι η ώρα για θεραπεία», και το ζευγάρι φαίνεται πως θα κάνει ακριβώς αυτό. Φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ανέφεραν πως ο ηθοποιός θα ζητήσει βοήθεια ειδικών για να διαχειριστει το στρες του.

Η επόμενη ημέρα για την οικογένεια Smith μετά το χαστούκι στον Chris Rock

O Will Smith και η Jada Pinkett Smith επικεντρώνονται στο να ξεπεράσουν το ατυχές περιστατικό. «Αυτή τη στιγμή ανακαλύπτουν τα πράγματα, δεσμεύονται για θεραπεία μαζί και προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι μετά από την φρικτή κατάσταση που βίωσαν το τελευταίο διάστημα», ανέφερε πηγή στο US Weekly.

Η Jada Pinkett Smith αναφέρθηκε εν συντομία στο περιστατικό στο talk show της, «Red Table Talk». «Λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες, η οικογένεια Smith έχει επικεντρωθεί στη βαθιά θεραπεία», έγραφε το μήνυμα που εμφανίστηκε στην οθόνη των τηλεθεατών.

https://www.instagram.com/p/CboD3G6Akc8

Η απολογία του Will Smith

«Οι πράξεις μου κατά την 94η τελετή των Όσκαρ ήταν σοκαριστικές, αλγεινές και ασυγχώρητες. Ο αριθμός των ανθρώπων που πλήγωσα είναι μεγάλος και μέσα σε αυτούς είναι ο Chris, η οικογένειά του, πολλοί από τους αγαπημένους μου φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, όλους όσοι ήταν στο κοινό ή παρακολουθούσαν από την τηλεόραση τους στο σπίτι. Παραιτούμαι από μέλος της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και θα αποδεχτώ όποιες συνέπειες κρίνει σκόπιμες το Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόδωσα την εμπιστοσύνη της Ακαδημίας. Στέρησα από άλλους υποψηφίους και νικητές την ευκαιρία να γιορτάσουν την εξαιρετική δουλειά τους. Έχει ραγίσει η καρδιά μου», δήλωσε ο Will Smith.

Η ποινή που επέβαλε η Ακαδημία στον Will Smith

«Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε, για μια περίοδο 10 ετών από τις 8 Απριλίου 2022, να μην επιτραπεί στον κ. Smith να παρευρίσκεται σε καμία εκδήλωση ή πρόγραμμα της Ακαδημίας, αυτοπροσώπως ή εικονικά, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των βραβείων Όσκαρ», ανέφερε η ανακοίνωση. Ο Will Smith δήλωσε αργότερα: «Αποδέχομαι και σέβομαι την απόφαση της Ακαδημίας».

Μήπως τελικά το θέμα δεν είναι ούτε ο Will Smith ούτε ο Chris Rock αλλά η Ακαδημία;

Πηγή κεντρικής: apimages.com