H Οprah Winfrey παραδέχτηκε πως έμεινε κλεισμένη για 322 μέρες στο σπίτι λόγω του covid -19

Κατερίνα Μπούσιου
H Οprah Winfrey παραδέχτηκε πως έμεινε κλεισμένη για 322 μέρες στο σπίτι λόγω του covid -19

Για ποιο λόγο πήρε τόσο αυστηρά μέτρα προστασίας; Τι δήλωσε η αμερικανίδα δημοσιογράφος Oprah Winfrey για τον εγκλεισμό της στο σπίτι. 

Η διάσημη αμερικανίδα δημοσιογράφος Oprah Winfrey, μπορεί να φαίνεται εξωστρεφής, δυναμική και ατρόμητη μερικές φορές στην δουλειά της, αλλά στα θέματα υγείας, είναι πολύ κλειστή και φοβισμένη. Σε πρόσφατη συνέντευξη της παραδέχτηκε πως έμεινε - χωρίς υπερβολή - 322 μέρες κλεισμένη στο σπίτι της, λόγω πανδημίας, χωρίς να πάει ούτε στο σούπερ μάρκετ, μα ούτε και να βγει για επαγγελματικούς λόγους.

«Οι φίλοι μου με κοροίδευαν»

«Στην κυριολεξία δεν βγήκα από το σπίτι μου για 322 μέρες, ήμουν πάρα πολύ προσεκτική», δήλωσε η Oprah, σε συνέντευξη της στο ντοκιμαντέρ «Color of care» το οποίο και αναφέρεται σε θέματα υγείας και νοσοκομειακής φροντίδας. Η αμερικανίδα δημοσιογράφος μάλιστα, δήλωσε πως αφού δεν το κούνησε...ρούπι από το σπίτι, από τον φόβο της μήπως μολυνθεί με covid, αντιμετώπισε και τα πειράγματα των φίλων της : «Η φίλη μου, η Gayle με ρώτησε αν με πειράζει που δεν βλέπω κόσμο για τόσες μέρες, αλλά της απάντησα πως για χρόνια κάθε μέρα ερχόμουν σε επαφή με 350 άτομα. Το κοινό στις εκπομπές μου και τους συνεργάτες μου. Πολλοί φίλοι μου με κορόιδευαν γιατί δεν έβγαινα από το σπίτι».

Η Oprah δεχόταν στο σπίτι της στο Μοντεσίτο, φίλους αλλά μετά από συγκεκριμένη διαδικασία. Έπρεπε να κάνουν μοριακό τεστ 24 ώρες πριν, να μην έρθουν σε επαφή με κανέναν και 3 ώρες από το ραντεβού μαζί της, να κάνουν και self test. Έτσι μόνο μπορούσαν να περάσουν το κατώφλι του σπιτιού της για να την επισκεφτούν.

https://www.instagram.com/p/CZafkwJJ7l4

Αυτές τις 322 μέρες μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης φάσης της πανδημίας, έκανε κάποιες εκπομπές, αλλά συνήθιζε να καλεί τους καλεσμένους της στον κήπο του σπιτιού της στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, όπου άλλωστε έκανε αν θυμάστε τόσο την συνέντευξη με τον Harry και την Meghan, όσο και με την Adele.

Βέβαια όλοι μας θα θέλαμε να μείνουμε στο δικό της σπίτι στην πανδημία, γιατί μιλάμε για ένα πανέμορφο κτήμα 15 στρεμάτων με έναν σπάνιο κήπο και 4 ιδιαίτερα κτίσματα.