Τα παιδιά του Γιώργου Λιανού έγιναν survivors – Η σπάνια φωτογραφία

Τα παιδιά του Γιώργου Λιανού έγιναν survivors – Η σπάνια φωτογραφία

Τα παιδιά του Γιώργου Λιανού επισκέφθηκαν τον μπαμπά τους στον Άγιο Δομίνικο και ο παρουσιαστής μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία τους.

Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στον Άγιο Δομίνικο μιας και παρουσιάζει το Survivor, ωστόσο προσπαθεί όσο περισσότερο μπορεί να έχει επαφή και να περνά χρόνο με τα 3 παιδιά του από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη.

Συχνά πυκνά, λοιπόν, τα παιδιά του παρουσιαστή βρίσκονται κοντά του στον Άγιο Δομίνικο κι έτσι συνέβη και στις φετινές διακοπές του Πάσχα. Ο Κωνσταντίνος, ο Ιάσωνας και η Αριάνα βρέθηκαν κοντά στον μπαμπά τους και πέρασαν χρόνο με τη μικρή αδελφούλα τους, την οποία ο Γιώργος Λιανός έχει αποκτήσει με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Γενέθλια για την κόρη του Γιώργου Λιανού – Το πάρτι και η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία

Τα παιδιά του Γιώργου Λιανού έγιναν… survivors

Σπάνια ο Γιώργος Λιανός μοιράζεται τα πρόσωπα των παιδιών του στα social media. Πριν λίγες ώρες, ωστόσο, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσωνα, που τον επισκέφθηκαν στον Άγιο Δομίνικο.

https://www.instagram.com/p/Cc_JMj3JrPL

«Jungle people», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Γιώργος Λιανός δείχνοντας πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά του, αλλά και πόσο χαρούμενος είναι ο ίδιος για αυτήν την επίσκεψη. Τα παιδιά, βλέπεις, απολαμβάνουν ακόμα τις διακοπές του Πάσχα, έχουν συγγενείς στην Αμερική από την πλευρά της μητέρας τους που ίσως και να επισκέφθηκαν, και αυτή ήταν η τέλεια ευκαιρία να βρεθούν κοντά στον μπαμπά τους, αλλά και στη μικρή αδερφούλα τους, την οποία έχει αποκτήσει ο Γιώργος Λιανός με την Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Τα πρώτα γενέθλια της κόρης του Γιώργου Λιανού

Στις 26 Φεβρουαρίου η μικρή κόρη του Γιώργου Λιανού έκλεισε έναν χρόνο ζωής και ένα μικρό πάρτι διοργανώθηκε στον Άγιο Δομίνικο. Η σύντροφος του παρουσιαστή, Κωνσταντίνα Καραλέξη, ταξίδεψε μέχρι εκεί με την αδελφή της και το μωρό και γιόρτασαν όλοι μαζί τα πρώτα γενέθλια της Βαλέριας-Ασημούλας.

LIANOS_KORI.jpg

Η αδυναμία που έχει, άλλωστε, ο παρουσιαστής στο μικρότερο από τα παιδιά του είναι γνωστή μιας και ο ίδιος το συζητά συχνά στις συνεντεύξεις του, οπότε δεν ήταν δυνατόν να χάσει τα πρώτα γενέθλιά της.