Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ευχήθηκε «Καλή Πρωτομαγιά» με ένα διαφορετικό post αφιερωμένο στην κόρη της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ευχήθηκε «Καλή Πρωτομαγιά» με ένα διαφορετικό post αφιερωμένο στην κόρη της

Χαρές έχει το σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή σήμερα μιας και η κορούλα της, Νάγια, έχει τα γενέθλιά της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με τον Θέμη Σοφό και τα τρία παιδιά τους. Η παρουσιάστρια του ALPHA σήμερα έχει μεγάλη χαρά καθώς η κόρη της, Νάγια, έχει γενέθλια και γίνεται 9 ετών.

Γι’ αυτό, λοιπόν, η Σταματίνα αποφάσισε να ευχηθεί «Καλή Πρωτομαγιά» στο Instagram με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και με ένα post αφιερωμένο στην πρωτότοκη κόρη της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνδύασε δύο διαφορετικά florals με τον πιο κομψό τρόπο

Τα γενέθλια της μικρής Νάγιας και η «βιασύνη» της να βγει από την κοιλιά της μαμάς της

«Σας εύχομαι καλό μήνα. Για εμένα η Πρωτομαγιά έχει ιδιαίτερη σημασία. Πριν από εννέα χρόνια έγινα για πρώτη φορά μαμά. Απρόσμενα θα έλεγα ..μιας και η Νάγια μας βιαζόταν να έρθει στη ζωή. Μόλις είχα κλείσει τις 36 εβδομάδες και υποτίθεται ότι είχα τουλάχιστον άλλες 15 ημέρες μπροστά μου μέχρι να την γεννήσω. Αγχωμένη αλλά και με μία τεράστια προσμονή και ανυπομονησία τελικά την κράτησα για πρώτη φορά λίγες ώρες αφού μου έσπασαν τα νερά. Όλα άλλαξαν», έγραψε στο Instagram η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

https://www.instagram.com/p/CdAyQi0qlom

Και συνέχισε: «Αυτό το μικροσκοπικό πλασματάκι αν και το έβλεπα για πρώτη φορά το λάτρευα. Ήταν σαν να γνωριζόμαστε από πάντα. Δεν θα πω ότι δεν υπήρξαν δυσκολίες, ψυχικές διακυμάνσεις από το πάρτι ορμονών και ερωτηματικά ειδικά την πρώτη περίοδο της λοχείας και της πλήρους άγνοιας…Πάντα όμως αρκούσε ένα βλέμμα και μια αγκαλιά σ’ αυτό το υπέροχο πλασματάκι για να γαληνέψω και να ηρεμήσω. Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου. ❤️ Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Instagram post της δημοσιεύοντας μερικές τρυφερές φωτογραφίες τόσο με την κορούλα της όσο και με την υπόλοιπη οικογένειά της.

Η άγνωστη λεπτομέρεια για τη σχέση της με τον Θέμη Σοφό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η παρουσιάστρια μιλά συχνά για εκείνον και την όμορφη σχέση τους που μένει αναλλοίωτη στον χρόνο, ενώ δε διστάζει να εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό της προς το πρόσωπό του.

Πρόσφατα, η Σταματίνα αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της, Happy Day, μια άγνωστη λεπτομέρεια για τη σχέση της με τον Θέμη Σοφό. «Εμένα κάποια στιγμή όταν βγαίναμε με τον Θέμη στις αρχές, μετά από κάποιο καιρό μου λέει "Πάρε ένα κλειδί του σπιτιού". Και λέω "Μα να έχω κλειδί του σπιτιού, δεν πειράζει άστο". Το είχα και λίγο άγχος. Αφού, μου λέει, είναι και δικό σου σπίτι. Όταν σου λέει έτσι ο άλλος, δε σου λέει θέλω να σε παντρευτώ, κατευθείαν. Το δουλεύει. Αν εσύ ανταποκριθείς σημαίνει ότι κι εσύ συναινείς και θες. Οπότε δημιουργείται σιγά σιγά το έδαφος», είπε στον αέρα της εκπομπής της η Σταματίνα.