Η ερωτική εξομολόγηση της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham: «Είσαι τα πάντα για μένα»

Η ερωτική εξομολόγηση της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham: «Είσαι τα πάντα για μένα»

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο David Beckham, ο οποίος γίνεται 47 ετών, και η σύζυγός του Victoria τού έκανε κυριολεκτικά ερωτική εξομολόγηση στα social media.

Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα, 2 Μαΐου, ο David Beckham. Ο ποδοσφαιριστής γίνεται 47 ετών και η σύζυγός του, Victoria, δεν αρκέστηκε σε ένα απλό «χρόνια πολλά» μέσα από τα social media. Οι ευχές της στο Instagram θυμίζουν ερωτική εξομολόγηση και μάλλον… ο David είναι πολύ τυχερός που την έχει.

Κάποια τα έβαλαν με τους Beckhams - «Βροχή» τα αρνητικά σχόλια στο προφίλ της Victoria

Η «ερωτική εξομολόγηση» της Victoria Beckham στον David

2 κοινές φωτογραφίες με τον σύζυγό της ανέβασε στο Instagram η Victoria Beckham. Η σχεδιάστρια μόδας θέλησε να ευχηθεί στον David για τα γενέθλιά του με φωτογραφίες από χαλαρές και τρυφερές στιγμές τους.

https://www.instagram.com/p/CdC-VnTOLls

Στη λεζάντα της ανάρτησης έκανε… τη δική της ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της: «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ. Είσαι ο πιο απίστευτος σύζυγος που θα ευχόμουν να έχω και νιώθω πραγματικά ευλογημένη. Είσαι τα πάντα για μένα, σ’ αγαπώ τόσο τόσο πολύ, χαρούμενα γενέθλια».

Ένα post δεν έφτανε… Το δεύτερο- πιο οικογενειακό- post της Victoria

Για τον άνδρα της ζωής της η Victoria Beckham δεν θα έκανε μόνο ένα post. Εκτός, λοιπόν, από «τα πάντα της», ο David είναι για τη γυναίκα του και ο καλύτερος πατέρας.

https://www.instagram.com/p/CdDFBn4uWT-

Η σχεδιάστρια μόδας, λοιπόν, μετά την ερωτική εξομολόγηση έκανε ένα post με φωτογραφίες του David Beckham από χαρούμενες στιγμές με τα 4 παιδιά του, τον Brooklyn, τον Romeo, τον Cruz και τη μικρή Harper Seven. «Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά!!! Όλοι σε αγαπάμε πάρα πολύ!! Πολλά φιλιά από όλους εμάς!! Φιλιά», έγραψε η Victoria Beckham στο post της.

DPG Network