H Blake Lively τρώει cupcakes και αδυνατίζει- Πώς θα το κάνεις κι εσύ

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Blake Lively τρώει cupcakes και αδυνατίζει- Πώς θα το κάνεις κι εσύ

Η ηθοποιός έχει βρει τον τρόπο να τρέφεται υγιεινά χωρίς παράλληλα να στερείται τίποτα.

Δεν είναι μυστικό ότι η Blake Lively αγαπά το καλό φαγητό. Η διάσημη ηθοποιός-μοντέλο δημοσιεύει αρκετά συχνά τα γλυκά που φτιάχνει για εκείνη και τον σύζυγό της, Ryan Reynolds. Τα cupcakes, τα macarons και το κέικ αποτελούν τους αγαπημένους της διατροφικούς πειρασμούς ωστόσο η Blake ακολουθεί μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή για να διατηρεί τις αναλογίες της ακόμη και μετά από 3 εγκυμοσύνες.

Η διατροφή της Blake Lively

Πρωινό: H Blake ξεκινά πάντα την ημέρα της πίνοντας ένα ποτήρι νερό. Δίνει μεγάλη έμφαση στο πρωινό γεύμα και την ενυδάτωση. Το πρωινό της συνήθως είναι αυγά μαγειρεμένα σε λάδι καρύδας, φρέσκα λαχανικά και βρώμη χωρίς γλουτένη. Αν πεινάει πολύ μπορεί να προσθέσει μερικά φρούτα. Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει το αγαπημένο της brunch είναι αυγά benedict.

Μεσημεριανό: Το μεσημεριανό της γεύμα αποτελείται πάντα από πρωτεΐνη, λαχανικά και υδατάνθρακες. Ένα τυπικό μεσημεριανό γεύμα της Blake Lively περιλαμβάνει κοτόπουλο ή ψάρι, σαλάτα και μια γλυκοπατάτα. Προσθέτει συχνά καλά λιπαρά στα πιάτα της όπως ελαιόλαδο, ξηρούς καρπούς και αβοκάντο, κυρίως στις μεσημεριανές της σαλάτες.

5 yummy προτάσεις για πρωινό που θα φτιάξεις μέσα σε 5 λεπτά

Βραδινό: Το βραδινό της γεύμα είναι σαλάτα, μαγειρεμένα λαχανικά ή μια μικρή μερίδα λευκό ρύζι. Η Blake Lively έχει αποκαλύψει ότι μαγειρεύει πολλά δικά της πράγματα και δεν έχει ιδιωτικό σεφ. Σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της φαγητό είναι παπαρδέλες με τρούφα ενώ δεν μπορεί να απαρνηθεί το λιωμένο τυρί.

https://www.instagram.com/p/BgxERlLA7dH

Snacks: Η ηθοποιός δεν τρώει διάφορα snacks μεταξύ των γευμάτων. To αγαπημένο της επιδόρπιο είναι το σουφλέ σοκολάτας ενώ σαν cheatmeal απολαμβάνει σπιτικά cookies ή cupcakes που φτιάχνει η ίδια.

Πηγή κεντρικής: apimages.com


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

3 θρεπτικά συστατικά που πρέπει να περιέχει το βραδινό σου για να κάνεις πιο ξεκούραστο ύπνο

Καμία στέρηση! Όλα όσα τρώει καθημερινά η Adele για να διατηρεί τις αναλογίες της