Η Sophie Turner μίλησε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη και για το πώς την βιώνει η πρωτότοκη κόρη της

Η Sophie Turner μίλησε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη και για το πώς την βιώνει η πρωτότοκη κόρη της
AP

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για το παιδί που κυοφορεί καθώς και για την μικρή της κόρη.

Μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Met Gala, η εγκυμονούσα Sophie Turner επιβεβαίωσε επιτέλους ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της Joe Jonas.

Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης και η αποκάλυψη για την κόρη της

Η 26χρονη ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο Βρετανικό Elle όπου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το καλύτερο πράγμα στη ζωή είναι να βλέπω την κόρη μου να μεγαλώνει. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα μεγαλώσουμε την οικογένεια μας. Είναι η καλύτερη ευλογία».

Η Sophie Turner αναφέρθηκε στο πώς η 22 μηνών κόρη της, Willa προετοιμάζεται να γίνει μεγάλη αδερφή. «Νομίζω ότι απλώς πιστεύει ότι η κοιλιά είναι το μωρό και αυτό είναι το όνομά της. Αλλά είναι πολύ πιο έξυπνη από το κανονικό, οπότε νομίζω ότι έχει μια ιδέα. Θέλει την μαμά της όλη την ώρα, διεκδικεί την επικράτειά της», δήλωσε η Βρετανίδα σταρ.

H Sophie Turner έγινε 26 ετών και ο Joe Jonas της ευχήθηκε με τον πιο απρόσμενο τρόπο

Οι πρώτες φήμες για την δεύτερη εγκυμοσύνη

Η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» εθεάθη τον Φεβρουάριο με φουσκωμένη κοιλίτσα σε οικογενειακές εξόδους δίνοντάς μας να καταλάβουμε ότι βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

H 25χρονη ηθοποιός και ο 32χρονος τραγουδιστής βγήκαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου σε μία γειτονιά του Los Angeles, το Los Feliz, και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Turner να ακουμπάει τρυφερά την ακάλυπτη κοιλιά της φορώντας ένα λευκό top και μία καφέ, άνετη φόρμα.

Το χρονικό της σχέσης τους

https://www.instagram.com/p/CQtwleoNAcW

Το 2019, το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία τελετή στο Las Vegas αμέσως μετά τα Billboard Music Awards, ενώ μερικούς μήνες μετά διοργάνωσαν και την πιο επίσημη τελετή σε ένα κάστρο στη Γαλλία. Τον γάμο τους ακολούθησαν ταξίδια στις Μαλδίβες και στην Ιταλία για «μήνα του μέλιτος». Στις 22 Ιουλίου του 2020, η Turner και ο Joe υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, τη Willa, χωρίς ποτέ να έχουν παραδεχτεί δημόσια πως η ηθοποιός ήταν έγκυος.

Πηγή κεντρικής: apimages.com