MasterChef: Για στημένο κόλπο του Γιάννου μίλησε το Twitter μετά την «επίθεση» του σε 3 παίκτες

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Για στημένο κόλπο του Γιάννου μίλησε το Twitter μετά την «επίθεση» του σε 3 παίκτες

Ρεσιτάλ ερμηνείας έδωσε μπροστά στους συμπαίκτες του και τους κριτές μιλώντας για φίδια και ύαινες στο MasterChef υπερασπιζόμενος την αποχώρηση της Ελισάβετ. 

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης ή αλλιώς Μπόμπενας και ο Γιάννος Σδούγκας, ή απλά ο Βέλγος του MasterChef, κούρασαν ήδη το κοινό με τις στρατηγικές τους και τις πονηριές τους. Το αποκορύφωμα ήταν χθές, το ξέσπασμα του Γιάννου σε 3 παίκτες, προφανώς λόγω της αποχώρησης της φίλης του Ελισάβετ. Αυτή η αντίδραση δεν είχε κανένα νόημα και προκάλεσε ταραχή στο κοινό που θεωρεί πια, πως έχει καταντήσει κουραστική η τακτική του. Μπορεί τελικά όμως να αποδειχθεί και αρκετά ενδιαφέρουσα για την συνέχεια.

Ο Δον Κιχώτης και ο βοηθός του

Πριν διαγωνιστούν στο Mystery box το οποίο και κέρδισε ο Μάριος, ο Μπόμπενας με τον Γιάννο, είχαν την καθιερωμένη κουβεντούλα τους. Έριξαν τις ευθύνες στους συμπαίκτες τους που έδιωξαν την κολλητή τους Ελισάβετ, ενώ όλοι θυμόμαστε πως ο Γιάννος την όρισε αρχηγό της αντίπαλης του ομάδας. Άρα την έβαλε σε κίνδυνο. Κάποιοι στο Twitter τους παρομοίασαν ως Δον Κιχώτη με τον βοηθό του, που κυνηγούν διαρκώς φαντάσματα.

https://www.instagram.com/p/CdEWAyuKCUe

Στην διαδικασία μαγειρικής, οι παίκτες έπρεπε να επιλέξουν είτε ένα κλειστό κουτί με άγνωστα υλικά, ή ένα διαφανές με φανερά υλικά. Η διαφορά ανάμεσα στα δύο ήταν έκπληξη, γιατί απλά είχαν διαφορετικό χρόνο για να μαγειρέψουν. Ο Μάριος κέρδισε την δοκιμασία, ενώ η Ελπίδα βρέθηκε πολύ κοντά. Η παίκτρια όμως, μαζί με τον Χριστόφορο και τον Νίκο Μπέρκα, βρέθηκαν στο στόχαστρο του Γιάννου, όπου σε μία ανήκουστη για τα δεδομένα του διαγωνισμού κίνηση, ζήτησε διακοπή από τους κριτές. Βγήκε μπροστά για να τους κατηγορήσει (χωρίς να λέει το όνομα της Ελισάβετ) ότι του ασκούν ψυχολογική πίεση και ότι αυτός θα την αγνοήσει και θα συνεχίσει να μαγειρεύει. Μίλησε για φίδια και για ύαινες, αλλά ευτυχώς οι παίκτες ήταν ψύχραιμοι και δεν αντέδρασαν.Έχουν καταλάβει πως όλα γίνονται λόγω στρατηγικής.

MasterChef: Η πονηριά του Γιάννου έκανε το Twitter να τον θεωρεί χειρότερο και από τον Μπόμπαινα

https://www.instagram.com/p/CdENDLnqh1F

Κανείς μας δεν ξέρει τι εννοεί, γιατί δεν έχουμε δει ως τηλεθεατές, τι έχουν πει μεταξύ τους. Και επειδή ο Γιάννος ξέρει ότι δεν τα έχουμε δει ποτέ γιατί δεν υπήρχε κάμερα μπροστά, έκανε κίνηση εντυπωσιασμού που θύμωσε το κοινό στο Twitter.

Ο Μάριος ως νικητής μοίρασε πλεονεκτήματα στην δεύτερη δοκιμασία που είχε κύριο υλικό το κοτόπουλο, μοιράζοντας διαφορετικά συμπληρωματικά υλικά. Νικητής από αυτή την δοκιμασία ήταν ο Παναγιώτης. Από πολλούς είναι και από τα φαβορί του τελικού. Ο σωσίας του Άκη Πετρετζίκη, για να μην ξεχνιόμαστε. Έχει πια ένα σημαντικό ατού αφού έχει την κάρτα ασυλίας για να σώσει αν θέλει τον Μάριο ή τον Νίκο που μαζί με τον Μπόμπαινα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Μάριος και Νίκος είναι φίλοι του και η επιλογή θα είναι δύσκολη.