Όλοι έχουμε ανάγκη τον αυτοσαρκασμό της Μαρίας Σολωμού

Όλοι έχουμε ανάγκη τον αυτοσαρκασμό της Μαρίας Σολωμού

Η καθημερινότητα χρειάζεται και λίγο χιούμορ για να ανταπεξέλθεις.

Αν ακολουθείς τη Μαρία Σολωμού, έχεις καταλάβει μέχρι τώρα ότι η ηθοποιός είναι ένα πολύ ακομπλεξάριστο άτομο. Έχει πολύ ενεργή παρουσία στον λογαριασμό της στο Instagram και αυτόν είναι που χρησιμοποιεί για να επικοινωνήσει με το κοινό αλλά και να κάνει πληθώρα αναρτήσεων και stories από την καθημερινότητά της.

Η Μαρία Σολωμού τρολάρει τα φίλτρα στο Instagram

Σε ένα από τα stories που έκανε η 47χρονη ηθοποιός το απόγευμα του Σαββάτου (7/5), αποφάσισε να τραβήξει μία selfie και να ξεδιπλώσει τον αυτοσαρκασμό της. Βασικό θέμα ήταν τα πολλαπλά φίλτρα που δίνονται ως επιλογή και που χρησιμοποιούνται από το κοινό.

maria_solomou_autosarkasmos_filtra.jpg

Η Μαρία Σολωμού, λοιπόν, επέλεξε ένα φίλτρο, το οποίο της έδινε μπλε χρώμα στα μάτια της, ενώ το πρόσωπό της είχε πιο νεανική επιδερμίδα. Βλέποντας το αποτέλεσμα, η ηθοποιός αυτοσαρκάστηκε λέγοντας πως τώρα ήρθε επιτέλους η στιγμή να δούμε το φυσικό χρώμα στα μάτια της αλλά και να φανεί η σωστή ηλικία της.

«Α έβγαλα και τους φακούς να δείτε και το φυσικό μου χρώμα ματιών! Απλή, καθημερινή, χωρίς φίλτρα και μ******ς. Και επιτέλους να φανεί και η σωστή ηλικία μου! 27!», έγραψε.

Η Μαρία Σολωμού έδωσε την καλύτερη απάντηση στο αν είναι σε σχέση

Η Μαρία Σολωμού δεν μπήκε στη διαδικασία να προσπαθήσει να πείσει το κοινό πως αυτή είναι η εικόνα της στην πραγματικότητα, παρά αρκέστηκε στο να κάνει μερικά αστεία σχόλια για να διακωμωδήσει το πόσο πολύ τα φίλτρα αλλάζουν έναν άνθρωπο τόσο σε φυσικά χαρακτηριστικά όσο και στην ηλικία.

Δεν είναι λίγες, άλλωστε οι φορές που η ηθοποιός έχει δημοσιεύει φωτογραφίες της χωρίς καθόλου μακιγιάζ και επιτηδεύσεις στις επεξεργασίες.