Κατερίνα Καινούργιου: Στην αγκαλιά της γοητευτικής μαμάς της και η νέα αρχή στη ζωή της

Κατερίνα Καινούργιου: Στην αγκαλιά της γοητευτικής μαμάς της και η νέα αρχή στη ζωή της

Μία γιορτή και μία μετακόμιση για την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή της, ενώ μας παρουσιάζει την γοητευτική μαμά της, Θάλεια Καινούργιου. 

Η γιορτή της μητέρας, ήταν μία καλή αφορμή για να μας δείξει η Κατερίνα Καινούργιου την γοητευτική μητέρα της Θάλεια και να μιλήσει με πολύ συγκινητικά λόγια για εκείνη. Το τελευταίο δίημερο ωστόσο, ήταν και οι μέρες των μεγάλων αλλαγών για την παρουσιάστρια.

«Είμαι αυτή που είμαι εξαιτίας σου»

Η Κατερίνα ποζάρει στην αγκαλιά της νεότατης μαμάς της Θάλειας, την οποία λατρεύει κάνοντας, μία μικρή αλλά τόσο ουσιαστική αφιέρωση σε εκείνη: «Χρόνια Πολλά μανούλα μου. Σήμερα είναι η μέρα σου. Ή μάλλον λάθος. Η δικιά σου μέρα πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα. Είμαι αυτή που είμαι σήμερα εξαιτίας σου, μαμά. Σε ευχαριστώ που με φροντίζεις, ακόμα κι όταν δεν είναι εύκολο. Μακάρι κάποια στιγμή να γίνω και εγώ τόσο υπεροχη μαμά όσο εσύ. Σε λατρεύω. Σε σέβομαι, σε θαυμάζω».

katkenmama.JPG

Η κυρία Θάλεια Μπρέντα, είναι μία πολύ δυναμική γυναίκα και ήταν αεροσυνοδός στο επάγγελμα όταν γνώρισε και ερωτεύτηκε τον πατέρα της Κατερίνας, Δημήτρη. Για την ανατροφή των παιδιών της, της Κατερίνας δηλαδή και του αδελφού της Πάνου, άφησε την δουλειά της και αφοσιώθηκε στην οικογένειά της. Η παρουσιάστρια είχε εξομολογηθεί και στο παρελθόν πως ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, δημιούργησε κάποια προβλήματα στον πατέρα της και η συμπαράσταση από την πλευρά της μητέρας της, είναι ένας ακόμη λόγος για εκείνη, να την θαυμάζει απεριόριστα.

https://www.instagram.com/p/Cc-bs7uIWL1

Η νέα αρχή

Εκτός από την συνάντηση με την μητέρα της, η Κατερίνα είχε αυτές τις ημέρες και μετακόμιση στο νέο της διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Αφήνοντας το προηγούμενο, έκανε μία ανάρτηση όλο νόημα για τις μνήμες που έχει από αυτό το σπίτι και έχουν σχέση και με τον πρόσφατο χωρισμό της: «Aντίο μικρό, σκοτεινό μου διαμερισματάκι. Όσα βήματα και αν κάνω μπροστά, πιο φωτεινά, πιο μεγάλα. Πάντα ένα μέρος μου θα σε νοσταλγεί».

kainourgiou_spiti.jpg

Δίνοντας και ένα στίγμα για την αλλαγή της διάθεσής της. Είναι πιο αισιόδοξη πια για να κάνει μία νέα αρχή. Καιρός λοιπόν είναι να περάσει στην υλοποίηση των νέων της σχεδίων. Σίγουρα ένα από αυτά είναι η δημιουργία μίας όμορφης και δεμένης οικογένειας, σαν την δική της.

Κατερίνα Καινούργιου: «Η μητρότητα είναι η πιο σημαντική αξία στον πλανήτη»