H Κατερίνα Καινούργιου γιορτάζει τα γενέθλιά της στο Παρίσι με τις φίλες της

Κατερίνα Μπούσιου
H Κατερίνα Καινούργιου γιορτάζει τα γενέθλιά της στο Παρίσι με τις φίλες της

Αύριο θα σβήσει τα 37 κεράκια της τούρτας της η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά έκανε ένα πρόωρο δώρο στον εαυτό της και μαζί με τις κολλητές της πέταξε για το Παρίσι. 

Είναι κορίτσι του Μάη με όλη την σημασία της λέξης, γιατί η Κατερίνα Καινούργιου, γιορτάζει κάθε Πρωτομαγιά τα γενέθλιά της. Φέτος αποφάσισε να σβήσει τα κεράκια της τούρτας της κάτω από τον παριζιάνικο ουρανό, μαζί με τις φίλες της, στην ουσία δύο μέρες νωρίτερα.

https://www.instagram.com/p/CcqQZx3oxEn

Γιορτή με τις κολλητές

Birthday celebration with my besties, έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στην λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία την έδειχνε το απόγευμα της Παρασκευής στην καμπίνα του αεροπλάνου, πετώντας για το Παρίσι όπως μας ενημέρωσε. Εκεί άλλωστε είχε βρεθεί ξανά και τον χειμώνα, λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό της. Αυτή την φορά δεν είναι θλιμμένη όπως τότε, αλλά χαρούμενη. Γιατί γιορτάζει τα γενέθλιά της και έχει αποφασίσει να αλλάξει την ζωή της και να είναι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη.

kainrourgioukollites.jpg

Οι δύο φίλες της που είναι μαζί της και μας τις παρουσίασε με μία κοινή τους φωτογραφία, μόλις έφτασαν στην γαλλική πρωτεύουσα, η Φιόνα και η Μαριλού, είναι οι κολλητές της εδώ και 20 χρόνια, δηλαδή από τα χρόνια του σχολείου και της εφηβείας. Εκείνες που ξέρουν τα πάντα για εκείνη, που της αγαπά και τις εμπιστεύεται και της έχει δίπλα της και στις χαρές αλλά και στις πιο δύσκολες στιγμές της. Τι πιο ωραία παρέα από το να γιορτάσει μαζί τους με βόλτες και shopping στο Παρίσι;

'Ισως είναι και ένας τρόπος για να ξεχάσει για λίγο τα προηγούμενα γενέθλια, τα οποία αν και έγιναν εν μέσω πανδημίας, ήταν μία μικρή γιορτή μαζί με τον τότε σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η Κατερίνα αποφάσισε να μην μείνει πια στο παρελθόν και στις ωραίες αναμνήσεις, αλλά να χαράξει μία καινούργια πορεία. Παρά τα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς, είναι μόνη στην προσωπική της ζωή, αλλά χωρίς να νιώθει μοναξιά με τόσους καλούς φίλους αλλά και συνεργάτες στο περιβάλλον της. Είναι όμως πολύ αισιόδοξη και σύντομα όλα θα αλλάξουν όπως λέει συχνά και η ίδια.