Kylie Jenner: Η μεγάλη αλλαγή στη διάθεση και στο σώμα της μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη

Kylie Jenner: Η μεγάλη αλλαγή στη διάθεση και στο σώμα της μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη

Η Kylie Jenner ποζάρει με μπικίνι και μείον 18 κιλά με τη διάθεσή της να είναι εμφανώς ανεβασμένη.

Στα καλύτερά της φαίνεται να είναι η Kylie Jenner. Η reality star – μετά τη δύσκολη περίοδο της επιλόχειας κατάθλιψης- φαίνεται να έχει βρει ξανά τον παλιό καλό εαυτό της… Και αυτό ισχύει τόσο για την ψυχολογία της όσο και για τις αναλογίες της.

Βλέπεις, η Kylie βρέθηκε για μπάνιο στη θάλασσα και πόζαρε έχοντας χάσει τα περισσότερα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της, με εμφανή την αυτοπεποίθηση για το σώμα της και φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι.

Απείλησαν να σκοτώσουν την Kylie Jenner: Η αποκάλυψη στο δικαστήριο

Οι νέες φωτογραφίες με μαγιό και η απώλεια 18 κιλών

Το Σάββατο (7/5) η Kylie Jenner μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία της στην οποία φαίνεται να κάνει ηλιοθεραπεία φορώντας nude μπικίνι και έχοντας ένα καπέλο στο πρόσωπό της. Στο caption έχει γράψει: «Piña colada παρακαλώ».

1652100836062-935738095-kylie_jenner_kila.jpg

Η φωτογραφία ήρθε μετά την αποκάλυψη της 24χρονης star ότι έχει χάσει τα 18 από τα 27 κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Αυτή, ωστόσο, δεν ήταν η μοναδική φωτογραφία της Kylie Jenner με μαγιό. Η μικρότερη αδελφή των Kardashians-Jenners πόζαρε με μαγιό, μέσα στη θάλασσα, και ενώ καθόταν πάνω στη σανίδα του surf δείχνοντας με καμάρι και αυτοπεποίθηση το σώμα της.

jenner2.jpg

Η γέννηση του γιου της και η αποκάλυψη για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Kylie Jenner, η οποία έφερε τον γιο της στον κόσμο στις 2 Φεβρουαρίου 2022, αποκάλυψε πρόσφατα ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 27 κιλά. «Μείον 18 κιλά προσπαθώντας να είμαι υγιής και υπομονετική», είχε αναφέρει σε ένα Insta Story της η Kylie Jenner. Και είχε προσθέσει: «Το περπάτημα και το pilates είναι ο αγαπημένος μου συνδυασμός».

Η Kylie Jenner μέσα από το Instagram έχει παραδεχθεί πολλές φορές το τελευταίο διάστημα ότι η ζωή μετά τον τοκετό δεν είναι εύκολη. «Είναι πολύ δύσκολο. Αυτή η εμπειρία για μένα, προσωπικά, ήταν λίγο πιο δύσκολη από ό,τι με την κόρη μου», εξομολογήθηκε η Kylie Jenner μέσω βίντεο που μοιράστηκε στα Instagram Stories της.

Και είχε προσθέσει σχετικά με το σώμα της και γενικότερα με τα συναισθήματα της κάθε γυναίκας μετά τον τοκετό: «Πρέπει να σταματήσουμε να ασκούμε πίεση στους εαυτούς μας για να επιστρέψουμε, όχι μόνο σωματικά, αλλά και διανοητικά μετά τον τοκετό. Απλώς στέλνω αγάπη».