Απείλησαν να σκοτώσουν την Kylie Jenner: Η αποκάλυψη στο δικαστήριο

Πατούλια Κατερίνα
Απείλησαν να σκοτώσουν την Kylie Jenner: Η αποκάλυψη στο δικαστήριο
©2020 Evan Agostini

Απειλή δέχτηκε η μικρότερη κόρη της Kris Jenner και την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Jenner.

Η οικογένεια Jenner έκανε ακόμα μια σειρά αποκαλύψεων, η οποία ήταν άγνωστη ως σήμερα και αφορά στην Kylie Jenner, την μικρότερη εκ των αδερφών Kardashian.

To δικαστήριο των αποκαλύψεων

Τις ημέρες αυτές, οι αδερφές Kardashian βρίσκονται σε δίκη με την πρώην αγαπημένη του αδερφού τους Rob, την Black Chyna με την οποία ο μοναδικός Kardashian έχει αποκτήσει την μοναχοκόρη του Dream.

Στην κατάθεσή της η Kris Jenner αποκάλυψε πως η Black Chyna είχε απειλήσει να σκοτώσει την Kylie.

Αν δεν το θυμάσαι, η Chyna ήταν ζευγάρι με τον πρώην αγαπημένο της Kylie, τον Tyga και η σχέση της Jenner με τον Tyga ξεκίνησε ενώ η Chyna ήταν ακόμα ζευγάρι με τον Tyga. Η Chyna όπως κατέθεσε η Jenner, προσπάθησε πολλές φορές να βλάψει τον Tyga σωματικά ενώ είχε απειλήσει να σκοτώσει την Kylie Jenner.

To μπερδεμένο τρίγωνο Kylie- Chyna - Tyga

«Φυσικά και όλη η οικογένεια θορυβήθηκε αλλά το κρατήσαμε μεταξύ μας και δεν πήγαμε στην αστυνομία, εκείνη ζούσε με ένα μικρό παιδί στον απέναντι δρόμο», τόνισε η Kris,με την δικηγόρο της Chyna να ρωτά αν η σχέση που έκανε μετά ο γιος της με την ίδια γυναίκα δεν την έκανε να αγχωθεί:

«Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ζήσαμε δραματικές καταστάσεις και το έχω συνηθίσει αυτό στην οικογένειά μου. Όλα έγιναν ξαφνικά και δεν ξέραμε πού πηγαίνει η σχέση του Rob με την Black Chyna. Δεν είναι ότι δεν ανησυχούσα αλλά πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες, παρότι η σχέση τους ήταν δύσκολη από το ξεκίνημα. Ήθελα απλά ο γιος μου να είναι ευτυχισμένος, εγώ απλά ήλπιζα για το καλύτερο», τόνισε η Kris.

Η 33χρονη Cyna έβγαινε με τον Tyga από το 2011 ως το 2014. Εκείνος τότε τα έφτιαξε με την Kylie με την οποία έβγαινε από το 2014 ως το 2017. Η Chyna είχε ήδη αποκτήσει ένα παιδί με τον Tyga – τον 9χρονο King κι έπειτα απέκτησε την κόρη της Dream με τον Rob, η οποία είναι σήμερα 5 ετών.

Η Black Chyna έχει μηνύσει τις Kris, Kim, Khloe και Kylie για 40 εκατομμύρια δολάρια από απώλειες κερδών που θα είχε και για διαφυγόντα μελλοντικά κέρδη, κατηγορώντας τις Kardashians πως συνωμότησαν για να διακοπεί το riality Rob and Chyna στην πρώτη του σεζόν.

Η Kris εξήγησε πως είχε διαπραγματευτεί για ένα έβδομο επεισόδιο του ριάλιτι του γιου της με βίντεο από τη γέννησε της Dream για το οποίο πήρε 200.000 ευρώ τα οποία και έχει βάλει στην τράπεζα για να τα πάρει η Dream όταν μεγαλώσει.