Celine Dion: Η σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά της και το μήνυμα για το πρόβλημα της υγείας της

Κατερίνα Μπούσιου
Celine Dion: Η σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά της και το μήνυμα για το πρόβλημα της υγείας της
2017 Invision

Μία συγκινητική στιγμή με τους 3 άντρες που ομορφαίνουν την ζωή της. Η Celine Dion γιόρτασε την γιορτή της μητέρας, έχοντας δίπλα της τους τρείς γιούς της. 

Η ξεχωριστή αυτή μέρα για την διάσημη τραγουδίστρια Celine Dion, γιορτάστηκε με μία έκπληξη από τους τρεις της γιούς, με τους οποίους φωτογραφίζεται μετά από πολλά χρόνια. Δίνοντας μάλιστα και ένα πολύ ωραίο μήνυμα για όλες τις μανάδες του κόσμου, οι οποίες δεν περνούν τόσο ευχάριστα όσο εκείνη, την συγκεκριμένη ημέρα. Η Dion πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε και το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει και την αναγκάζει να αναβάλλει ξανά τις συναυλίες της.

https://www.instagram.com/p/CdTCIauO1sX

«Σκέφτομαι όλες τις μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους»

Η καναδικής καταγωγής τραγουδίστρια με την διεθνή καριέρα και τις πωλήσεις πολλών εκατομμυρίων, έχει στην φωτογραφία μπροστά της, ένα μικρό γλυκό που της έκαναν δώρο οι 3 γιοι της, ο 21χρονος Rene Charles και τα 11χρονα δίδυμα, Eddy και Νelson. Το μήνυμα που συνοδεύει την κοινή τους φωτογραφία, είναι πολύ συγκινητικό: «Αυτή τη γιορτή της μητέρας, νιώθω πολύ τυχερή που μπορώ να είμαι με τα παιδιά μου και σκέφτομαι τις μητέρες στην Ουκρανία και σε όλο τον κόσμο που έχασαν τα παιδιά τους και για εκείνες τις μητέρες που ανησυχούν συνεχώς για το πώς να κρατήσουν τα παιδιά τους ασφαλή. Για τις μητέρες που αφιερώνουν κάθε εκατοστό της ενέργειάς τους μόνο και μόνο για να παρέχουν στα παιδιά τους τα απολύτως απαραίτητα της ζωής. Αυτές οι μητέρες είναι πραγματικά οι θαρραλέες και αφιερώνω αυτή τη γιορτή της μητέρας σε όλες αυτές. Προσευχόμαστε να βρουν ηρεμία και παρηγοριά για τις οικογένειές τους».

Η Dion έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της, καρπούς του έρωτά της με τον γνωστό μουσικό παραγωγό René Angélil, ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2016 νικημένος από τον καρκίνο, ενώ μόλις λίγες μέρες μετά, έχασε και τον αδελφό της. Τα 12 χρόνια του γάμου τους, υπήρξαν και τα πιο ευτυχισμένα της ζωής της, όπως είχε δηλώσει η ίδια. Σε κάθε ευκαιρία άλλωστε δηλώνει το πόσο πολύ της λείπει.

https://www.instagram.com/p/CYt5F9JOXJK

Η τραγουδίστρια η οποία χρειάστηκε να αναβάλλει κάποιες εμφανίσεις της, την περσινή χρονιά, λόγω ενός προβλήματος υγείας που είχε, ανακοίνωσε πως χρειάζεται να αναβάλλει ξανά και την ευρωπαική της περιοδεία: «Λυπάμαι πολύ, στεναχωριέμαι που αναγκάστηκα να αναβάλλω τις παραστάσεις για άλλη μια φορά. Η πρώτη φορά ήταν προφανώς λόγω της πανδημίας και αυτή τη φορά είναι η υγεία μου που με αναγκάζει να αναβάλλω τα σόου της ευρωπαϊκής περιοδείας. Ακόμα νιώθω λίγο καλύτερα, αλλά έχω πάντα μυϊκούς σπασμούς. Πρέπει να είμαι σε καλή φόρμα, να είμαι υγιής για να μπορώ να δίνω το 100% του εαυτού μου στη σκηνή γιατί αυτό σας αξίζει».

Η ζωή της Céline Dion γίνεται ταινία - Η συμμετοχή της star αποτελεί έκπληξη

Αν και δεν δίνει λεπτομέρειες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, κάποια μέσα ενημέρωσης στην Αμερική, τονίζουν πως δεν διατρέχει κίνδυνο, αλλά πρέπει να ακολουθεί μία συγκεκριμένη θεραπεία. Παραμένει ωστόσο άγνωστο για το πότε θα επιστρέψει στις μεγάλες συναυλίες.

Photo credits Associated Press