Η δημόσια πρόσκληση του Βασίλη Κικίλια στον Benedict Cumberbatch να έρθει στην Ελλάδα

Νατάσσα Σχοινά
Η δημόσια πρόσκληση του Βασίλη Κικίλια στον Benedict Cumberbatch να έρθει στην Ελλάδα

Ο Χολιγουντιανός σταρ είπε πως η μαμά του είναι στην Ελλάδα και ο υπουργός Τουρισμού το άκουσε.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που ο Benedict Cumberbatch έγινε οικοδεσπότης του Saturday Night Live για δεύτερη φορά -η πρώτη ήταν το 2016-. Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός ανέλαβε διάφορα σκετς με τους κωμικούς του σόου, ενώ δεν παρέλειψε και τον μονόλογο που λόγω ημέρας ήταν αφιερωμένος στις μαμάδες.

Σε ένα σημείο του μονολόγου του, ο Cumberbatch αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η μητέρα του δεν μπορούσε να είναι στο κοινό γιατί κάνει διακοπές στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις παραλίες, κάτι που άκουσε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, και αποφάσισε να του απαντήσει δημόσια.

Saturday Night Live: Ο ταλαντούχος κύριος Cumberbatch

Η δημόσια πρόσκληση του Βασίλη Κικίλια στον Benedict Cumberbatch

«Θέλω να ευχηθώ "χρόνια πολλά" στη μαμά μου για τη γιορτή της μητέρας. Αλλά είναι στην Ελλάδα αυτές τις μέρες. Προσφέρθηκα να της κλείσω εισιτήρια στην πρώτη θέση για να γυρίσει πίσω και μου απάντησε ‘Όχι, είμαι στην παραλία! Είσαι τρελός;’», λέει σε ένα σημείο του μονολόγου.

Βλέποντάς το, ο υπουργός Τουρισμού αποφάσισε να κάνει ένα tweet με το οποίο προσκαλεί τον 45χρονο ηθοποιό να έρθει και εκείνος στη χώρα, ενημερώνοντάς τον, μάλιστα, ότι οι πτήσεις είναι πολύ τακτικές ώστε να έρθει ανά πάσα στιγμή απευθείας από την Αμερική όπου βρίσκεται λόγω του SNL.

«#BenedictCumberbatch ίσως να σκεφτείς να έρθεις κι εσύ στην Ελλάδα, αφού φαίνεται ότι η μαμά σου δε σκοπεύει να φύγει σύντομα. Έχουμε 63 εβδομαδιαίες απευθείας πτήσης από την Αμερική για να διαλέξεις», έγραψε.

«Τα ελληνικά νησιά είναι πανέμορφα και γεμάτα πράγματα να κάνει κανείς όλο το χρόνο», έγραψε ένας χρήστης για να ενισχύει το tweet του υπουργού.