Η Αμαλία Κωστοπούλου έχει γενέθλια και δέχθηκε τις ωραιότερες ευχές από την μαμά και την αδερφή της

Η Αμαλία Κωστοπούλου έχει γενέθλια και δέχθηκε τις ωραιότερες ευχές από την μαμά και την αδερφή της

Η Τζένη Μπαλατσινού και η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου έκαναν τις πιο τρυφερές αναρτήσεις θέλοντας να της ευχηθούν με τον δικό τους τρόπο.

Εκτός Ελλάδος βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Τζένη Μπαλατσινού, αφού ταξίδεψε στην Αμερική προκειμένου να επισκεφθεί τη μεγάλη της κόρη, Αμαλία Κωστοπούλου. Η 25χρονη ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Los Angeles.

Την αποκάλυψη του ταξιδιού έκανε η ίδια η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιασμένες στο Malibu ενώ λίγο αργότερα η Αμαλία Κωστοπούλου αναδημοσίευσε μια από τις φωτογραφίες γράφοντας: «Η μαμά είναι εδώ».

Τα 25α γενέθλια της Αμαλίας Κωστοπούλου

amaliakostopoulou1.jpg

Γενέθλια έχει σήμερα η Αμαλία Κωστοπούλου η οποία γίνεται 25 ετών. Η περήφανη μαμά, Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να της ευχηθεί δημοσιεύοντας ένα τρυφερό στιγμιότυπο. Η παρουσιάστρια πόσταρε μια φωτογραφία της κόρης της από το πλοίο, αποκαλώντας την «μαμαλού».

Οι ευχές της Αλεξάνδρας Κωστοπούλου για τα γενέθλια της αδερφής της

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου δημοσίευσε 2 throwback φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία σε Instagram-stories θέλοντας να ευχηθεί στην μεγάλη της αδερφή, Αμαλία η οποία γίνεται σήμερα 25 ετών. Οι αγαπημένες αδερφές ποζάρουν χαμογελαστές και αγκαλιασμένες με την Αλεξάνδρα να χαρίζει ένα τρυφερό φιλί στην αδερφή της.

aderfes_kostopoulou2.jpg

«Χρόνια πολλά στην καλύτερή μου φίλη σε αυτή την ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου.

aderfes_kostopoulou.jpg

Το σοβαρό ατύχημα της Αμαλίας Κωστοπούλου

Μια από τις πιο σοκαριστικές εμπειρίες της ζωής της έζησε τον Ιούνιο του 2020 η Αμαλία Κωστοπούλου. Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Los Angeles με το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με τους φίλους της, όταν ένας οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το stop με αποτέλεσμα να πέσει πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα και το όχημα να ανατραπεί.

H 25χρονη υποβλήθηκε σε επέμβαση για τα σπασμένα πλευρά της και η περίοδος ανάρρωσης ήταν αρκετά μεγάλη. Η Τζένη Μπαλατσινού βρισκόταν στο πλευρό της κόρης της από την πρώτη στιγμή ταξιδεύοντας εκτάκτως στην Αμερική.

Πηγή κεντρικής: jennybalatsinou