Πώς ο David Beckham προσπαθεί να φτιάξει τη διάθεση της κόρης του, Harper Seven

Πώς ο David Beckham προσπαθεί να φτιάξει τη διάθεση της κόρης του, Harper Seven

Ο David Beckham απολαμβάνει τη βόλτα του με τη μικρή Harper Seven και την τρολάρει δημιουργώντας το viral video της ημέρας.

Ο David Beckham λατρεύει τα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Victoria, όμως φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στη μοναχοκόρη του, Harper Seven. Και είναι και λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ο David και η Victoria… έκαναν 3 γιους μέχρι να «πετύχουν» την κόρη.

Η 11χρονη Harper Seven Beckham πρωταγωνιστεί συχνά στο Instagram του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δημοσιεύει κοινές τρυφερές και fun στιγμές τους ή τις πλάκες που του κάνει η κόρη του. Τώρα, ωστόσο, ήρθε η ώρα που αντιστράφηκαν οι ρόλοι και ο David Beckham τρολάρει τη μικρή ενώ περπατούν σε άλσος.

Κάποιοι τα έβαλαν με τους Beckhams - «Βροχή» τα αρνητικά σχόλια στο προφίλ της Victoria

Το τρολάρισμα του David Beckham στη Harper Seven

Στο βίντεο που ανέβασε πριν μερικές ώρες στο Instagram ο David Beckham βλέπουμε τον ίδιο να περπατά σε άλσος μαζί με την κόρη του, Harper Seven, η οποία… δεν δείχνει να περνά και πολύ καλά. Μπαμπάς και κόρη περπατούν με τον ποδοσφαιριστή να είναι σε πολύ καλή διάθεση και να λέει στη μικρή: «Ελπίζω να έχουμε μια ωραία βόλτα αυτό το πρωί και μια ωραία μέρα μπροστά μας. Λοιπόν, πώς θα είναι η μέρα σου;».

https://www.instagram.com/p/Cdc9RbxodpH

Η απάντηση της Harper Seven; «Μαθηματικά, Αγγλική Ιστορία και Γεωγραφία». Και ο διάλογος συνεχίζεται! Ο David Beckham ρωτά με κέφι την κόρη του πόσο ενθουσιασμένη είναι με εκείνη να… μην απαντά καν, να κάνει μια γκριμάτσα και να σηκώνει τον αντίχειρά της θέλοντας να δείξει ότι όλα είναι ΟΚ. Δεν μοιάζει, βέβαια, να… περνά και πολύ καλά η Harper Seven, σε αντίθεση με τον μπαμπά της που την τρολάρει χωρίς σταματημό.

Full in love η Victoria με τον David Beckham μετά από 2 δεκαετίες κοινής πορείας

Μπορεί να είναι μαζί παραπάνω από 2 δεκαετίες, να έχουν περάσει δυσκολίες – όπως όλα τα ζευγάρια-, όμως η Victoria και ο David είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Και αυτό φάνηκε από τα πρόσφατα γενέθλια του ποδοσφαιριστή και τα posts της συζύγου του, που ήταν ιδιαιτέρως συγκινητικά.

https://www.instagram.com/p/CdC-VnTOLls

«Σ’ αγαπώ τόσο πολύ. Είσαι ο πιο απίστευτος σύζυγος που θα ευχόμουν να έχω και νιώθω πραγματικά ευλογημένη. Είσαι τα πάντα για μένα, σ’ αγαπώ τόσο τόσο πολύ, χαρούμενα γενέθλια», είχε γράψει η Victoria Beckham στο ένα post γενεθλίων για τον αγαπημένο της σύζυγο, ενώ μοιράστηκε σε άλλο post φωτογραφίες του David με τα τέσσερα παιδιά του.