Nicola Peltz Beckham: Έτσι περνά την καθημερινότητα με τον Brooklyn μετά τον γάμο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Nicola Peltz Beckham: Έτσι περνά την καθημερινότητα με τον Brooklyn μετά τον γάμο

Η νεαρή ηθοποιός μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μερικά τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύζυγό της.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι νεόνυμφοι Brooklyn και Nicola Beckham μετά τον γάμο τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε έπειτα από 2,5 χρόνια σχέσης και δείχνουν άκρως ενθουσιασμένοι για την νέα, κοινή τους ζωή.

Η 27χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στα Instagram stories της μια τρυφερή φωτογραφία όπου την βλέπουμε να φιλά με πάθος το σύζυγό της. Η Nicola και ο Brooklyn θα γιορτάσουν μαζί αυτή την εβδομάδα το Εβραϊκό Πάσχα (15-23 Απριλίου), μια πολύ σημαντική εβραϊκή γιορτή για την απελευθέρωση του λαού του Ισραήλ από την Αίγυπτο.

Brooklyn και Nicola πιο ερωτευμένοι από ποτέ

beckhams9.jpg

Λίγο αργότερα η Nicola πόσταρε μια φωτογραφία του Brooklyn όπου τον βλέπουμε να ποζάρει χωρίς πουκάμισο. «Έγγαμη ζωή», έγραψε η Nicola Peltz Beckham.

brooklyn9.jpg

Victoria και David Beckham γιορτάζουν τα γενέθλια του γιου τους με 2 τρυφερές φωτογραφίες

Ο εντυπωσιακός γάμος του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz

Το νεαρό ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 9 Απριλίου στην πολυτελή ιδιοκτησία της οικογένειας της νύφης, με την Nicola να φορά πέπλο και νυφικό Valentino. Στο πρώτο πλάνο που είδε το φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι φαίνεται να ανταλλάσσει το πρώτο του φιλί ενώ ο γάμος φαίνεται πως έγινε τηρώντας όλα τα εβραϊκά έθιμα.

Στον γάμο το παρών έδωσαν λαμπεροί καλεσμένοι όπως η Eva Longoria, η Seran Williams, οι Spice girls, Mel B, Emma Bunton, Mel C και Geri Halliwell ενώ ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε και celebs όπως η Gigi Hadid, η Elizabeth Hurly, ο Tom Brady, η Gisele Bündchen αλλά και ο Grodon Ramsey. Oι γονείς του γαμπρού (Victoria και David Beckham) έκλεψαν τις εντυπώσεις και έλαμπαν από ευτυχία.

https://www.instagram.com/p/CcJ919jtBfV

Ο αρραβώνας τους

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Brooklyn Beckham δημοσίευσε μια φωτογραφία που «έριξε το Instagram». Ο 23χρονος ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την σύντροφό του Nicola Peltz, γράφοντας: «Δύο εβδομάδες πριν ζήτησα από το άλλο μου μισό να με παντρευτεί και εκείνη είπε το ναι. Είμαι ο πιο τυχερός άνδρας στον κόσμο. Υπόσχομαι ότι θα είμαι ο καλύτερος σύζυγος και ο καλύτερος μπαμπάς μια μέρα. Σ' αγαπώ μωρό μου». Την ίδια φωτογραφία ανέβασε και η μέλλουσα νύφη, γράφοντας «Με έκανες το πιο ευτυχισμένο κορίτσι στον κόσμο. Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου στο πλευρό σου. Η αγάπη σου είναι το πιο πολύτιμο δώρο. Σ' αγαπώ τόσο πολύ μωρό μου. Σ' ευχαριστώ πολύ Harper για τη φωτογραφία αυτή».

https://www.instagram.com/p/CLTEbdQFSzT

Πηγή κεντρικής: brooklynpeltzbeckham