Εβελίνα Παπούλια: Το φλερτ που δεν μαθεύτηκε ποτέ και η αποκάλυψη για τους «Δύο Ξένους»

Εβελίνα Παπούλια: Το φλερτ που δεν μαθεύτηκε ποτέ και η αποκάλυψη για τους «Δύο Ξένους»

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη και της εκπομπής «Night Out».

Ένα ακόμη επεισόδιο της εκπομπής «Night Out» απόλαυσαν το βράδυ της Πέμπτης (12/05) οι τηλεθεατές. Η Εβελίνα Παπούλια ήταν καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη, με την πρώτη τους συνάντηση να γίνεται στο ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο της εκπομπής όπου η ηθοποιός πέρασε από «ανάκριση».

Ο παρουσιαστής-ηθοποιός έκανε στην Εβελίνα Παπούλια αρκετές αδιάκριτες ερωτήσεις με την ηθοποιό να απαντά σε όλες με αφοπλιστική ειλικρίνεια. «Έχει τύχει να βγεις από το σπίτι χωρίς να φοράς εσώρουχα, είτε από επιλογή είτε γιατί το ξέχασες;», ρώτησε ο παρουσιαστής της βραδινής εκπομπής του Mega και η ηθοποιός απάντησε: «Ούτε από επιλογή, ούτε γιατί το ξέχασα. Έτυχε».

Το φλερτ της Εβελίνας Παπούλια με γνωστό πρόσωπο που δεν μαθεύτηκε ποτέ

Όταν ρωτήθηκε αν έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, η ηθοποιός αποκάλυψε: «Ναι, για λίγο». Στη συνέχεια η Εβελίνα Παπούλια αποκάλυψε πως έχει αρνηθεί φλερτ από γνωστό ηθοποιό και η απάντησή της ήταν θετική, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομά του.

«Υπήρξε φλερτ ή σχέση ανάμεσα σε εσένα και σε άτομο του καλλιτεχνικού χώρου και να μην το μαθεύτηκε ποτέ;», τη ρώτησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Η ηθοποιός απάντησε πως έχει συμβεί, χωρίς όμως να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Η επική φάρσα στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου

Η ηθοποιός αναγκάστηκε να κάνει μια φάρσα στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου με το σενάριο να είχε ως εξής: Η Εβελίνα Παπούλια θα έπρεπε να πείσει την κόρη της να κουρέψει τα μαλλιά της κοντά λόγω σεναρίου για τη «Γη της Ελιάς». Η Αφροδίτη Λιάντου έδειξε ιδιαίτερα πρόθυμη να το κάνει, με την μαμά της να μένει έκπληκτη.

Λίγο αργότερα ωστόσο όταν κάλεσαν ξανά την Αφροδίτη, η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε συνεννοηθεί με τον Ανδρέα Γεωργίου για αυτό το τηλεφώνημα κι έτσι «την έφερε» στη μαμά της.

Δύο Ξένοι: Η αποκάλυψη της Παπούλια για τη Μενεγάκη 21 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Οι «Δύο Ξένοι» και η αποκάλυψη για τον ρόλο της Μαρίνας Κουντουράτου

Για τον εμβληματικό ρόλο της Μαρίνας Κουντουράτου στους "Δύο Ξένους", η Εβελίνα Παπούλια δήλωσε: «Ξεκίνησε με ακρόαση, πέρασα την ακρόαση και μου είπαν «Σε θέλουμε», είχα κλείσει με μία άλλη σειρά του MEGA, τους είπα να τα βρουν επειδή εγώ ήμουν καινούργια, δεν υπήρξε κάποιο θέμα».

«Ο Αλέξανδρος Ρήγας σίγουρα είχε την Ελένη Μενεγάκη στο μυαλό του για τον ρόλο, Αν το δεις τώρα ψυχρά, θα δεις ότι δεν έχω πατήσει πάνω στην Ελένη, όμως έπρεπε να θυμίζω την Ελένη, όπως έπρεπε να θυμίζω και ό,τι show υπήρχε τότε. Ήταν ένα mix. Η τότε θεματολογία ήταν πιο αθώα», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η Εβελίνα Παπούλια έγινε πολύ γνωστή στο πανελλήνιο μέσα από τη σειρά, αλλά όπως μοιράστηκε, δεν μπόρεσε να χαρεί τότε την επιτυχία της: «Η αναγνωρισιμότητα ήταν δύσκολη, δεν ήταν κάτι που με ευχαριστούσε. Δεν το χάρηκα, και είναι κρίμα που δεν το χάρηκα. Δεν μπόρεσα εκείνη τη στιγμή να χαρώ αυτήν την επιτυχία που μου χαρίστηκε. Πρώτα απ' όλα δούλευα πάρα πολύ και είχα και τα γυρίσματα, δεν το έβλεπα το σήριαλ. Με σταματούσαν στον δρόμο, μου έδιναν συγχαρητήρια και δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει. Δεν μπορούσα να αναγνωρίσω τη δουλειά μου εκείνη την ώρα», ανέφερε.

Πηγή κεντρικής: night_out_official