Alexander Rybak: Ο βιολιστής νικητής της Eurovision είναι ολόιδιος 13 χρόνια μετά τη συμμετοχή του

Alexander Rybak: Ο βιολιστής νικητής της Eurovision είναι ολόιδιος 13 χρόνια μετά τη συμμετοχή του

Ο Alexander Rybak έχει τα γενέθλιά του σήμερα και γίνεται 36 ετών. Και 13 χρόνια μετά τη συμμετοχή του στη Eurovision δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Η συμμετοχή του Alexander Rybak στη Eurovision έχει μείνει αξέχαστη στους περισσότερους. Ήταν το 2009 όταν ο τότε 23χρονος βιολιστής από τη Νορβηγία τραγουδούσε το «Fairytale» στη σκηνή του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού και όλο το στάδιο παραληρούσε. Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, 13 χρόνια μετά τη νίκη του παραμένει ολόιδιος και γιορτάζει τα γενέθλιά του σήμερα μια επική… ατάκα στο TikTok.

Eurovision: Η Κύπρος δεν προκρίθηκε αλλά το Twitter και η Τάμτα χειροκρότησαν την προσπάθεια

Το post γενεθλίων του Alexander Rybbak στο TikTok και η ατάκα για τον ίδιο και τον Robert Pattinson

Ο Alexander Rybak έχει σήμερα τα γενέθλιά του και γίνεται 36 ετών. Μόνο τόσο, όμως, δε μοιάζει. Ο Νορβηγός τραγουδιστής, που κέρδισε το 2009 τη Eurovision, είναι ίδιος… κι απαράλλαχτος. Θυμίζει ακόμα και σήμερα εκείνο το 23χρονο παιδί που μάγεψε τη σκηνή του διαγωνισμού. Και ο ίδιος το ξέρει καλά αυτό.

Απόδειξη; Το fun video που ανέβασε για τα γενέθλιά του στο TikTok. Όπως βλέπεις, ο Alexander Rybak λέει στο βίντεο ότι όσοι έχουμε γενέθλια την ίδια μέρα και συγκεκριμένα στις 13 Μαΐου είμαστε βαμπίρ, δηλαδή δεν μεγαλώνουμε. Και δείχνει σε φωτογραφία πώς είναι σήμερα και πώς ήταν το 2009 ο Robert Pattinson με τον οποίο έχουν γενέθλια την ίδια μέρα.

Ο Rybak παίζει το στο βιολί το «Die Together» της Amanda και γίνεται viral

Ο Alexander Rybak φαίνεται πως είναι μεγάλος θαυμαστής του τραγουδιού που εκπροσωπεί φέτος την Ελλάδα στη Eurovision και, μάλιστα, δημοσίευσε βίντεο την ώρα που το παίζει στο βιολί.

Ο Νορβηγός τραγουδιστής στο βίντεό του έχει κάνει μία μίξη τραγουδιών, μεταξύ του Die Together της Amanda και του δικού του τραγουδιού, Fairytale, με το οποίο είχε εκπροσωπήσει τη Νορβηγία στον μουσικό διαγωνισμό το 2009.