MasterChef: Ο Νίκος Μπέρκας αποχώρησε αλλά το Twitter τον έχρισε νικητή

Τσακιρίδου Χριστίνα
MasterChef: Ο Νίκος Μπέρκας αποχώρησε αλλά το Twitter τον έχρισε νικητή

Η τελική 7αδα του μαγειρικού διαγωνισμού ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον μεγάλο τελικό.

Η κόκκινη ομάδα του Masterchef ήταν εκείνη που ηττήθηκε στην Ομαδική Δοκιμασία του τοίχου με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει ψηφοφορία αλλά ο δεύτερος γύρος της Δοκιμασίας Ασυλίας.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσόρισαν στην κουζίνα του MasterChef τον ταλαντούχο και διακεκριμένο chef Γιώργο Κατάρα, που έφερε ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο αντιγραφής. Οι παίκτες καλέστηκαν να μαγειρέψουν κοτόπουλο, γεμιστό κρεμμύδι και κεμπάπ από μπούτι κοτόπουλο.

https://www.instagram.com/p/CdgmXVHqIqU

Οι διαγωνιζόμενοι αναγνώρισαν ότι σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, η παραμικρή απόκλιση από το πρωτότυπο πιάτο μπορεί να στοιχίσει ακριβά και να αποβεί μοιραία για την παραμονή τους γι' αυτό και έβαλαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο παίκτης που αποχώρησε

Οι τηλεθεατές του Star παρακολούθησαν την δοκιμασία του τοίχου όπου νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η κόκκινη και απόλαυσε ένα γεύμα με τις εξαιρετικές γεύσεις του σεφ, Νίκου Θωμά παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη. Την ίδια ώρα η μπλε ομάδα διαγωνίστηκε για τη δοκιμασία ασυλίας. Νικητής αναδείχθηκε ο Πάνος και κατάφερε να περάσει απευθείας στους top 7 του διαγωνισμού.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν είναι ο Γιάννος, ο Νίκος και η Ελπίδα οι οποίοι θα έδειξαν τις μαγειρικές τους ικανότητες προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Masterchef.

https://www.instagram.com/p/CdgvDK4tNrH

Ο Νίκος Μπέρκας ήταν εκείνος που εγκατέλειψε οριστικά την κουζίνα του MasterChef λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Οι χρήστες του Twitter έδειξαν έντονα τη δυσαρέσκειά τους για την αποχώρηση αυτή, σπεύδοντας να γράψουν ευχές στον Νίκο Μπέρκα.

Πηγή κεντρικής: masterchefgr