Τόνια Σωτηροπούλου: Το πάρτι γενεθλίων με καλούς φίλους και η εξομολόγηση του Κωστή Μαραβέγια

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τόνια Σωτηροπούλου: Το πάρτι γενεθλίων με καλούς φίλους και η εξομολόγηση του Κωστή Μαραβέγια

Η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε 35 ετών και δέχθηκε υπέροχες ευχές από όλα τα αγαπημένα της άτομα σε ένα πάρτι στο κέντρο της Αθήνας.

H Τόνια Σωτηροπούλου έγινε 35 ετών και το γιόρτασε με ένα πάρτι με φίλους και ένα γενέθλιο post αγκαλιά με τις τούρτες της.

To γενέθλιο post της Τόνιας Σωτηροπούλου

https://www.instagram.com/p/Cc7P5TloBkV

«Αγάπη. Πολύτιμη και σπάνια. Σας ευχαριστώ για τις ευχές και την υπέροχη ενέργεια! Να γελάτε και να γιορτάζετε τα γενέθλια, να μοιράζεστε και να σκορπάτε χαρά», έγραψε η Τόνια δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την εντυπωσιακή λουλουδένια τούρτα της.

Η Τόνια και οι καλύτεροί της φίλοι μαζεύτηκαν σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας και τις εντυπώσεις έκλεψε φυσικά η εορτάζουσα, οι εντυπωσιακές τούρτες γενεθλίων και οι απίθανες πόζες της ηθοποιού.

Τα γενέθλια-έκπληξη της Τόνιας Σωτηροπούλου στο «Καλό Μεσημεράκι»

Ο Νίκος Μουτσινάς και οι συνεργάτες του την υποδέχθηκαν με μία τούρτα-έκπληξη ενώ λίγο αργότερα της τραγούδησαν το κλασικό τραγούδι για αυτή την περίσταση. Η Τόνια Σωτηροπούλου δεν έκρυψε τη συγκίνηση και τη χαρά της όταν κατά την είσοδό είδε τη «Βάνια» να μπαίνει στο πλατό κρατώντας μία τούρτα υπερπαραγωγή.

https://www.instagram.com/p/Cc5cje-IXSF

«Εγώ όταν συνεννοηθήκαμε για να έρθω στην εκπομπή δεν το είχα... καταγράψει πως έχω γενέθλια και τώρα... Αννίτα κοίτα!», σχολίασε η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Για πολλά χρόνια δεν μπορούσα καθόλου τα γενέθλια, με έπιανε μια νοσταλγία, ένα άγχος, ότι άλλος ένας χρόνος, προφανώς δεν είχα σε κάποια πράγματα πληρότητα στη ζωή μου. Από την άλλη όμως πριν από 5 χρόνια αποφάσισα ότι αυτό θα αλλάξει γιατί δεν μου αρέσει και με ταλαιπωρεί. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να γιορτάζεται. Το προετοίμαζα και έλεγα ότι φέτος δεν θα είμαι ένα μίζερο βόδι», ανέφερε η ηθοποιός.

Η τρυφερή ευχή του Κωστή Μαραβέγια

Ο σύζυγος της Τόνιας, Κωστής Μαραβέγιας, θέλησε να της ευχηθεί δημοσίως μέσα από ένα Instagram story. O δημοφιλής τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα σύντομο βίντεο από τις διακοπές τους στην Ύδρα, και έγραψε: «Καλοκαίρι αιώνιο να είναι η ζωή σου».

maravegias_eyxi.jpg

Πως είναι ο έγγαμος βίος;

Η ηθοποιός είπε on camera πως στον έγγαμο βίο δεν έχει αλλάξει τίποτα στη σχέση της με τον σύντροφό της. «Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Πολύ καλά είναι όλα. Το συζητούσαμε πάντα. Λέγαμε σαν παντρεμένοι είμαστε. Μου λέει «πιστεύεις θα παντρευτούμε κανονικά;», λέω «εντάξει, όχι κανονικά». Οπότε είπαμε να κάνουμε κάτι μικρό, μαζεμένο, ένα πάρτι. Έκανε πρόταση κανονικά. Εγώ πίστευα ότι πήγαινε να πάρει κάτι από την τσάντα του. Ήταν ωραίο και πολύ αστείο και συγκινητικό μετά. Θρησκευτικό γάμο δεν θα κάνουμε. Θα κάνουμε σίγουρα ένα πιο μεγάλο πάρτι κάποια στιγμή», σχολίασε.

Τόνια Σωτηροπούλου- Κωστής Μαραβέγιας: Το νέο ταξίδι 5 μήνες μετά τον γάμο τους

Πηγή κεντρικής: toniasotiropoulou