Πόσο cool είναι η σχέση του Μιχάλη Κουινέλη με την Ήβη Αδάμου;

Πόσο cool είναι η σχέση του Μιχάλη Κουινέλη με την Ήβη Αδάμου;

Η Αδάμου και ο Κουινέλης είναι πολύ ακομπλεξάριστοι μεταξύ τους και φαίνεται με κάθε δημόσια αλληλεπίδρασή τους.

Η νέα αγάπη του Μιχάλη Κουινέλη με τα stories καλά κρατεί. Ο τραγουδιστής έμαθε στα τέλη του Απριλίου πώς να κάνει story στον λογαριασμό του στο Instagram και έκτοτε δε σταματούσε το πρώτο διάστημα.

Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, ο Κουινέλης δεν ήταν τόσο ενεργός στη λατρεμένη του ασχολία και η αγαπημένη του, Ήβη Αδάμου, αποφάσισε να τον τρολάρει για άλλη μία φορά.

Η Ήβη Αδάμου τρολάρει τον Μιχάλη Κουινέλη

Η Ήβη και ο Μιχάλης ήταν μαζί στο αυτοκίνητο και ξαφνικά η τραγουδίστρια άνοιξε την κάμερα για να κάνει story ανακοινώνοντάς το για να δει την αντίδραση του καλού της.

«-Story. Με πάει το μωρό βόλτα.

-Story;

-Story story.

-Έχω πολύ καιρό να κάνω story.

-Ναι, ρε παιδί μου. Πώς μας έχεις αφήσει έτσι; Και η Τζέλα, δηλαδή, στενοχωριέται», ακούγεται στον απολαυστικό τους διάλογο.

Ο Μιχάλης Κουινέλης έμαθε να κάνει story και τον αγαπήσαμε λίγο περισσότερο

Στη συνέχεια, το ζευγάρι έφτασε στον προορισμό του και το θέμα με τα stories συνεχίστηκε. Η Αδάμου σήκωσε το κινητό, ο Κουινέλης αντιλήφθηκε ότι μάλλον η κίνηση έγινε για να κάνει κι άλλο story κι άρχισε εκ νέου να απορεί με έναν ενθουσιασμό να υποβόσκει.

Η Ήβη Αδάμου δε σηκώνει κουβέντα για τον Μιχάλη Κουινέλη

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης έχουν μία εξαιρετική και εντελώς ακομπλεξάριστη σχέση, ενώ έχουν τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με το πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον.

«Δε σηκώνω κουβέντα στο θέμα του Μιχάλη. Δηλαδή, ήθελα αυτόν τον άνθρωπο, για όλους αυτούς τους λόγους που είπες και άλλους τόσους που κάθε μέρα ανακαλύπτω όλο και πιο πολύ. Μόνο αυτή η ποιότητα που λες, που δεν υπάρχει εύκολα στις μέρες μας, στους άνδρες, είναι ένας άνδρας με πάρα πολλή ποιότητα, πυγμή σε αυτά που θα πει, κρατάει πάντα τον λόγο του, προστατευτικός, είναι, ρε παιδί μου, όπως πρέπει για μένα», είπε η 27χρονη τραγουδίστρια στη συνέντευξη που έδωσε τον περασμένο Οκτώβριο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.