Ο πειραματισμός της Ελένης Χατζίδου με τα φίλτρα δείχνει πώς μεταμορφώνουν έναν άνθρωπο

Ο πειραματισμός της Ελένης Χατζίδου με τα φίλτρα δείχνει πώς μεταμορφώνουν έναν άνθρωπο

Η τραγουδίστρια πήγε στο γυμναστήριο και άρχισε να μοιράζεται με τους followers της τα stories της.

Το Instagram είναι μία πλατφόρμα που δίνει πολλές δυνατότητες στους χρήστες της όσον αφορά στο οπτικό αποτέλεσμα. Υπάρχει πληθώρα φίλτρων τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις και να καταλήξεις να έχεις ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου. Να μεταμφιεστείς σε έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο.

Η Ελένη Χατζίδου πήγε στο γυμναστήριο σήμερα (16/5) το πρωί και αποφάσισε να πειραματιστεί λίγο με τα φίλτρα. Έπειτα, μοιράστηκε τους πειραματισμούς της με τους followers της, ενδεχομένως για να δει αντιδράσεις.

Η Ελένη Χατζίδου πειραματίζεται με τα φίλτρα

Ξαφνικά το πρωί της Δευτέρας, η Χατζίδου εμφανίστηκε στο Instagram μέσα από ένα story που είχε κάνει στο γυμναστήριο. Το φίλτρο που χρησιμοποίησε, ωστόσο, την έκανε να μοιάζει σαν να αιμορραγεί από τη μύτη και τότε η τραγουδίστρια έγραψε: «Σκληρή γυμναστική (Μην ανησυχείς. Είναι φίλτρο)».

eleni_hatzidou_story_filtro.jpg

Έπειτα, για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, έκανε αμέσως ένα story στο οποίο φαίνεται χωρίς το φίλτρο και πιο λαμπερή από ποτέ.

eleni_hatzidou_story_filtro2.jpg

Οι ενοχές της Χατζίδου για τη Μελίτα

Η Ελένη Χατζίδου είναι πολύ ενεργή στον λογαριασμό της στο Instagram και πολύ συχνά μοιράζεται φωτογραφικό υλικό με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, και την κόρη τους, Μελίτα. Στα τέλη του Μαρτίου, μάλιστα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε έναν προβληματισμό της με τα social media. Αυτός αφορούσε στις ενοχές που έχει κάθε φορά που αφήνει τη μικρή μόνη της για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι.

«Εσείς νιώθετε ενοχές όταν αποχωρίζεστε τα μικρά σας; Θέλει προσπάθεια για να το διαχειριστείς, αλλά θα πρέπει να το δουλέψεις αρκετά με τον εαυτό σου αλλά και με το μωράκι σου Με ρωτάτε για τη Μελίτα… Μου λείπει απίστευτα. Δεν είμαστε μαζί, γι’ αυτό δεν τη βλέπετε. Είναι με την πεθερά μου. Κάνουμε εννοείται κάθε μέρα FaceTime. Αυτόν τον μήνα έχω λείψει και θα λείψω αρκετά. Νομίζω όλες οι μανούλες με καταλαβαίνετε. Απλώς, υπάρχουν δουλειές που δε θα μπορούσε να είναι εδώ πέρα. Δε θα μπορούσα να κάνω τίποτα με το μωρό. Θα έπρεπε όλη μου η προσοχή να είναι εκεί. Και στη Νέα Υόρκη, φυσικά, δε θα μπορέσω να την πάρω μαζί. Έχουμε υπομονή και το παιδάκι δείχνει ότι καταλαβαίνει ευτυχώς. Ξέρει ότι η μαμά έχει δουλειά. Οπότε, δόξα Τω Θεώ, όλα καλά», είπε και έγραψε πάνω στο βίντεο: «Όταν επιστρέψω, θα της κάνω όλα τα χατίρια», είπε η Χατζίδου.

DPG Network