Σασμός: Ο Μαθιός σε πανικό μην αποκαλυφθεί ως δολοφόνος ορίζει ημερομηνία γάμου με την Βασιλική

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Μαθιός σε πανικό μην αποκαλυφθεί ως δολοφόνος ορίζει ημερομηνία γάμου με την Βασιλική

Οι αλλαγές στην μετάδοση της σειράς. Ανοίγει ξανά ο φάκελος της δολοφονίας του Στεφανή, αφού ο «Αμερικάνος» παραδέχεται πως είπε ψέματα.  

Εφιάλτες. Αυτή είναι η μαγική λέξη για όσα συμβούν από εδώ και πέρα στον Σασμό του Alpha. Τους κυνηγούν τα κρίματα, τα εγκλήματα και άλλους οι αμφιβολίες. Ο Μαθιός και ο Σταύρος, για διαφορετικούς λόγους δεν μπορούν να ηρεμήσουν και έρχονται ανατρεπτικές αλλαγές στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά.

Οι αλλαγές στην μετάδοση αλλά και στο σενάριο

Από αυτή την εβδομάδα, ο Σασμός θα μεταδίδεται και κάθε Παρασκευή με ένα εξτρά επεισόδιο. Τον Ιούνιο ωστόσο, δεν θα βλέπουμε το επεισόδιο της Πέμπτης, καθώς ο Alpha θα μεταδίδει τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας. Με τις αλλαγές στην μετάδοση, έχουμε αλλαγές και στο σενάριο. Η Αργυρώ και ο Σταύρος μετακομίζουν μόνιμα στην Κρήτη, αλλά αυτό θα φέρει τους εφιάλτες που λέγαμε. Ο Σταύρος καταλαβαίνει πως δεν ήταν τελικά τόσο καλή ιδέα. Μπορεί να γλίτωσε από τους τοκογλύφους που κυνηγούν τον αδελφό του, αλλά όχι από τον Αστέρη.

Σασμός: Ο Αστέρης αισθάνεται ένοχος για την δολοφονία του Άγγελου και γίνεται η «σκιά» της Αργυρώς

Ο Μαθιός σε πανικό

Τίποτε όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με τον συναίσθημα του Μαθιού. Ο «Αμερικάνος» πριν δολοφονηθεί στην φυλακή, ομολογεί πως ήταν ψέμα, όταν επικαλέστηκε πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή. Ο φάκελος ανοίγει ξανά και ο Γεράσιμος αλλά κυρίως ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης καλούν όλους τους μάρτυρες για επανεξέταση.

https://www.instagram.com/p/CdnxOC1o4hH

Ο Μαθιός και η Καλλιόπη είναι καταρρακωμένοι. Μέσα σε όλο αυτό τον πανικό που νιώθει, ο Μαθιός κάνει μία κίνηση τακτικής και ορίζει ημερομηνία γάμου με την Βασιλική. Προπέτασμα καπνού λέγεται αυτό. Δεν θα πάρει προς το παρόν, την χαρά της σύλληψης ο Φραγκιαδάκης. Την μόνη χαρά που θα πάρει ο αστυνόμος θα είναι η επιστροφή της Μαρίνας. Στο αποψινό επεισόδιο του το ανακοινώνει και η αντίδρασή του είναι επική.