Η Victoria Beckham στηρίζει το body positivity και θεωρεί «παλιομοδίτικες» τις skinny σιλουέτες

Η Victoria Beckham στηρίζει το body positivity και θεωρεί «παλιομοδίτικες» τις skinny σιλουέτες
Fashion designer Victoria Beckham arrives on the red carper for the screening of the film Cafe Society and the Opening Ceremony at the 69th international film festival, Cannes, southern France, Wednesday, May 11, 2016. (AP Photo/Joel Ryan)

Το skinny «έσβησε» για τη Victoria Beckham και το body positivity είναι η νέα «έννοια» που πρέπει να ορίζει την καθημερινότητα των γυναικών.

Μπορεί όσα χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο να είναι μια πολύ αδύνατη γυναίκα, όμως η Victoria Beckham δεν είναι body freak. Το αντίθετο, μάλιστα! Η σχεδιάστρια μόδας έχει ξεφύγει από το πρότυπο που παλιότερα ήθελε τις γυναίκες να είναι skinny χωρίς ίχνος καμπύλης στο κορμί τους και για αυτό ακριβώς μίλησε στο ιταλικό περιοδικό Grazia.

«Είναι μια παλιομοδίτικη στάση ζωής το να θέλεις να είσαι πραγματικά λεπτή», δήλωσε χαρακτηριστικά η Victoria Beckham στο περιοδικό Grazia. Και πρόσθεσε: «Οι σύγχρονες γυναίκες θέλουν να δείχνουν υγιείς και να έχουν καμπύλες. Θέλουν να έχουν στήθος και οπίσθια».

Η ερωτική εξομολόγηση της Victoria για τα γενέθλια του David Beckham: «Είσαι τα πάντα για μένα»

Το «συμβάν» πίσω από τη συνειδητοποίηση της Victoria Beckham

Η 48χρονη fashion designer αποκάλυψε πως ένα μεγάλο μέρος της πανδημικής κρίσης το πέρασε δουλεύοντας στη Νότια Φλόριντα και πως οι συνθήκες εκεί της «άνοιξαν τα μάτια» όσον αφορά το πώς θέλουν να μοιάζουν οι περισσότερες γυναίκες. Και αυτό που κατάλαβε η Victoria Beckham είναι πως οι γυναίκες θέλουν να είναι όπως είναι.

https://www.instagram.com/p/CdoG6wTKJkL

«Υπάρχουν πραγματικά πολλές γυναίκες με καμπύλες στο Μαϊάμι και το έχουν. Περπατούν στην παραλία του Μαϊάμι χωρίς να φορούν πολλά ρούχα και δείχνουν φανταστικές. Δείχνουν τα σώματά τους με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Βρίσκω τόσο τη στάση τους όσο και το στυλ τους πραγματικά απελευθερωτικά», ανέφερε η Victoria Beckham.

Η σχεδιάστρια μόδας μίλησε στη συνέντευξή της και για την 11χρονη κόρη της, Harper Seven, λέγοντας πως νιώθει καλά που την «εκθέτει» σε τέτοιες γυναίκες, οι οποίες «πραγματικά γιορτάζουν τις καμπύλες τους και είναι χαρούμενες με το πώς δείχνουν».

Η απάντηση της Victoria Beckham για τη skinny σιλουέτα της

Όταν ρωτήθηκε για τη δική της petite εικόνα, η Victoria Beckham – η οποία σημειωτέον λατρεύει την cardio προπόνηση- απάντησε: «Δεν έχει να κάνει με το ότι είμαι σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος. Έχει να κάνει με το ότι ξέρω ποια είμαι και είμαι χαρούμενη με αυτό που είμαι. Έχω βρει την ισορροπία μου ανάμεσα σε ό,τι με κάνει να διασκεδάζω και στην πειθαρχία που πρέπει να έχω για να τρώω υγιεινά και να γυμνάζομαι. Όταν είσαι νεότερη μάχεσαι για αυτήν την ισορροπία, αλλά όσο μεγαλώνω εγώ έχω φτάσει σε ένα σημείο που ξέρω πώς είναι αυτή η ισορροπία. Ξέρω τι ''δουλεύει'' σε εμένα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Victoria Beckham ανέφερε ότι έχει εντάξει στην προπόνησή της και την άρση βαρών μιας και έχει στόχο να βελτιώσει τα… οπίσθιά της. «Πάντα φοβόμουν λίγο τα βάρη, αλλά αποδεικνύεται ότι τα αγαπώ», είπε, προσθέτοντας ότι «έχει πολύ περισσότερο μυϊκό τόνο τώρα».