Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε πώς κατάφερε να κρύψει τη γέννηση του γιου του

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε πώς κατάφερε να κρύψει τη γέννηση του γιου του

Ο σεφ και κριτής του MasterChef μίλησε στις κάμερες για το πώς βιώνει την πατρότητα.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε πρόσφατα μπαμπάς κάτω από άκρα μυστικότητα, ξαφνιάζοντας τους πάντες μιας και κανείς δεν γνώριζε το γεγονός ότι η σύντροφός του κυοφορεί.

Ο γνωστός σεφ μίλησε στις κάμερες για την εγκυμοσύνη της Χρύσας Μιχαλοπούλου και αποκάλυψε πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα γίνει μπαμπάς ενός αγοριού. Τι κι αν κράτησε «σιγή ιχθύος» για το ευτυχές γεγονός, η είδηση της γέννησης του γιου του έκανε σύντομα τον γύρο του διαδικτύου. Για την ώρα μόνο που ξέρουμε για την σύντροφο του Πάνου Ιωαννίδη είναι ότι ονομάζεται Γεωργία και δεν διαθέτει λογαριασμό στα social media.

Happy birthday Πάνο Ιωαννίδη! Οι ευχές και οι πιο επικές ατάκες του κριτή του MasterChef

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για τον νεογέννητο γιο του

Ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησαν τον κριτή του MasterChef στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μιας και ο σεφ θα ταξίδευε για την Ιταλία για τις ανάγκες του διαγωνισμού μαγειρικής. Όπως σας γράψαμε στο queen.gr εδώ και λίγα 24ωρα οι κριτές βρίσκονται στην Ιταλία, για την μία δοκιμασία του ημιτελικού.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στις κάμερες για το νεογέννητο γιο του, λέγοντας: «Είμαι λίγο περισσότερο άυπνος, ειδικά σήμερα που πετάμε. Μια χαρά είναι ο μπέμπης, όλα κομπλέ. Όλα τέλεια! Είναι απίστευτο το συναίσθημα, είναι φοβερή εμπειρία».

Για το πως κατάφερε να κρατήσει κρυφό το ευτυχές γεγονός, ο γνωστός σεφ δήλωσε: «Δεν το προσπάθησα πολύ, το είπα εκεί που έπρεπε να το πω. Το είπα μόνο σε συγγενείς. Πώς τα κατάφερα; Δεν θέλει προσπάθεια, αυτά τα πράγματα έρχονται».

Οι πρώτες δηλώσεις για την πατρότητα και το όνομα που θα πάρει ο γιος του

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια», ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται», συμπλήρωσε.

«Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα. Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μας. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος», αποκάλυψε ο γνωστός σεφ μετά τον ερχομό του παιδιού του.

Πηγή κεντρικής: ioannidispanos