Survivor: Έξαλλο το Twitter με τον Απόστολο Ρουβά για το δανεικό ρύζι

Πατούλια Κατερίνα
Survivor: Έξαλλο το Twitter με τον Απόστολο Ρουβά για το δανεικό ρύζι

Το έπαθλο επικοινωνίας, οι άγιες μέρες του Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο και ο πανικός για δύο κούπες ρύζι και λίγη φακή. 

To Survivor προχωράει αλλά την εβδομάδα αυτή δεν θα δούμε αποχώρηση. Αντίθετα, οι αγώνες ασυλίας επιστρέφουν από το Σαββατοκύριακο ξανά στις οθόνες μας με τους παίκτες να χαλαρώνουν για λίγο και να απολαμβάνουν τουλούμπες και ένα έπαθλο επικοινωνίας με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας:

Η Ασημίνα είχε την ευκαιρία να ακούσει τον αγαπημένο της Χρήστο Δάντη, ο οποίος τόνισε πως η Ασημίνα είναι ο ψήστης του σπιτιού ενώ συμπλήρωσε πως λυπάται που περνούν ακόμα ένα Πάσχα χώρια. Η Νσυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε με τη μαμά της η οποία και της θύμισε πως πάντα κάνουν Πάσχα χώρια με παράπονο ενώ ο Απόστολος Ρουβάς μίλησε με τον αδερφό του Βασίλη, ο οποίος βρισκόταν στην Κέρκυρα.

Πόλεμος για λίγο ρύζι

Πανικός προκλήθηκε ανάμεσα στους Κόκκινους και στους Μπλε που μοιράζονται πια την ίδια παραλία μετά το πάρτι ένωσης. Οι Κόκκινοι που τελευταία κέρδισαν πολλά έπαθλα φαγητού και ένα απίθανο ταξίδι στο Μαϊάμι είχαν δώσει δύο κούπες ρύζι και μια κούπα φακή στους Μπλε την εβδομάδα που πέρασε μιας και οι Μπλε είχαν χάσει όλα τα έπαθλα φαγητού. Αυτό το ρύζι δεν έγινε ποτέ σαφές αν θα δοθεί ως δώρο ή αν είναι δανεικό με τον Απόστολο Ρουβά να ζητά τις ποσότητες ρυζιού που δόθηκαν πίσω, με τις νέες προμήθειες.

Οι Μπλε και το Twitter αντέδρασαν πάντως σε αυτή την κίνηση του Ρουβά, τονίζοντας πως οι Κόκκινοι έχουν φάει έτσι κι αλλιώς πολύ αυτή την εβδομάδα και είναι παράλογο να κάνουν καυγά για μια κούπα ρύζι.

Στα ευχάριστα της εβδομάδας, τα γενέθλια του Απόστολου Ρουβά ο οποίος έγινε 45 ετών.

Παρά τα γενέθλια, το κοινό στο Twitter δεν φάνηκε να συγχωρεί τον Απόστολο, ο οποίος έγινε meme με διάφορα σχόλια.

Μαρτίκας - Βρισηίδα μοιράστηκαν τουλουμπάκια

Ευτυχώς οι Μπλε κέρδισαν το παιχνίδι ερωτήσεων και απόλαυσαν λαχταριστές τουλούμπες με τον Σπύρο Μαρτίκα να ταΐζει την Βρισηίδα Ανδριώτου στο στόμα με το κοινό να πιστεύει πως μιλάμε για έναν νέο έρωτα.