Οι Beckhams στα δικαστήρια με γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι μαμά της Harper Seven

Οι Beckhams στα δικαστήρια με γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι μαμά της Harper Seven

Άγνωστη γυναίκα υποστηρίζει ότι οι Beckhams τής έκλεψαν τα ωάρια και η οικογένεια βρίσκεται σε πανικό.

Είναι από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz. Η Victoria και ο David Beckham συμπληρώνουν φέτος 23 χρόνια γάμου, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί 3 γιους και μια κόρη, τη μικρή Harper Seven. Και ενώ όλα μπορεί να φαίνονται ονειρικά για τη διάσημη οικογένεια, ένας μπελάς φαίνεται να τους έχει βρει τελευταία.

Μια άγνωστη γυναίκα έχει μπει ξαφνικά στη ζωή των Beckhams και ισχυρίζεται ότι είναι η βιολογική μητέρα της Harper Seven. Όχι μόνο, όμως! Η γυναίκα αυτή κατηγορεί τον David Beckham ότι της έκλεψε τα ωάρια.

Πώς ο David Beckham προσπαθεί να φτιάξει τη διάθεση της κόρης του, Harper Seven

Ο David Beckham και η οικογένειά του υπό την «απειλή» μιας άγνωστης γυναίκας

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, ο David Beckham και σύσσωμη η οικογένειά του νιώθουν αυτήν τη στιγμή να απειλούνται και φοβούνται για την ασφάλειά τους, μιας και η άγνωστη γυναίκα έχει εμφανιστεί περισσότερες από μία φορές στο σχολείο της μικρής Harper Seven προσπαθώντας να της μιλήσει, ενώ έχει στείλει και γράμματα στα σπίτια που διαθέτει η οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή.

https://www.instagram.com/p/CHASwzUBClM

Επιπλέον, η 58χρονη Sharon Bell, όπως λέγεται, προσπάθησε να παραβιάσει τα σπίτια των Beckhams στο Λονδίνο και στο Oxfordshire στις 9 Ιουλίου και 9 Σεπτεμβρίου του 2021 αντίστοιχα, με την παραληρηματική πεποίθηση ότι είχε σχέση με τον Beckham και ότι εκείνος και η Victoria τής έκλεψαν τα ωάρια.

Στα δικαστήρια οι Beckhams με την άγνωστη γυναίκα

Η υπόθεση αυτή ανάμεσα στους Beckhams και στην άγνωστη γυναίκα που τους κατηγορεί ότι της έκλεψαν τα ωάρια έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Σε δίκη, μάλιστα, που πραγματοποιήθηκε στο Δικαστήριο του Westminster, η Bell δήλωσε αθώα για την κατηγορία της παρενόχλησης με τη δίκη να αναμένεται να συνεχιστεί τον ερχόμενο Ιούλιο.

«Η Bell έχει ουσιαστικά μια παραληρηματική πεποίθηση ότι είχε σχέση με τον David Beckham, ότι της έκλεψε τα ωάρια και ότι η Harper Beckham είναι το νόμιμο παιδί της και γι' αυτό πιστεύουμε ότι εμφανίστηκε στο σχολείο της Harper Beckham στις 18 Νοεμβρίου 2021 », είπε η εισαγγελέας Arizuna Asante.

Και συνέχισε: «Ο David Beckham ένιωσε φοβισμένος για την ασφάλεια της οικογένειάς του και πίστεψε ότι αυτή η συμπεριφορά ήταν στοχευμένη και εκφοβιστική… λέει ότι δεν γνωρίζει τη γυναίκα και ότι δεν είναι η μητέρα των παιδιών του».

«Τα γεγονότα της υποτιθέμενης καταδίωξης δεν αμφισβητούνται... Είναι αποδεκτό ότι η κυρία Bell έστειλε μια σειρά επιστολών στον κύριο Beckham και ότι παρευρέθηκε στις διευθύνσεις του σπιτιού του σε δύο περιπτώσεις και στις 18 Νοεμβρίου παρακολούθησε το σχολείο του παιδιού για να μιλήσει στο παιδί... Σε κανένα από αυτά τα περιστατικά δεν έγινε μάρτυρας ο David Beckham», είπε ο περιφερειακός δικαστής Michael Snow.

Και συμπλήρωσε: «Είναι ένας περίεργος ισχυρισμός ότι τα ωάρια της Bell κλάπηκαν και ότι το παιδί είναι παιδί της. Οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει ότι από την αρχή αυτός είναι ένας ξεκάθαρα παραληρηματικός ισχυρισμός».