Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz έλαβαν το πιο παράξενο δώρο για το γάμο τους

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz έλαβαν το πιο παράξενο δώρο για το γάμο τους

Η Sandra Beckham και γιαγιά του Βrooklyn αποφάσισε να πρωτοτυπήσει. Και το δώρο που έκανε στη νύφη είναι πραγματικά αλλιώτικο, για να μην πούμε αλλόκοτο. 

Ο λαμπερός γάμος του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz το περασμένο Σάββατο, που στοίχισε 3 εκατομμυρία δολάρια και έγινε πρωτοσέλιδο ως μέγα γεγονός για το Hollywood, είχε εκτός από έρωτα και ομορφιά και αρκετό πλούτο. Αλλά ακόμη και οι πιο πλούσιοι άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο, κάποια στιγμή, βαριούνται την αφθονία και στρέφονται σε πιο απλές λύσεις, ειδικά σε ότι αφορά ένα δώρο γάμου.

https://www.instagram.com/p/CcMJDLhpkkD

Η γιαγιά Beckham έκανε την έκπληξη

Το να είσαι ευκατάστατος οικονομικά σου δίνει μία άνεση για να σπαταλήσεις όσα χρήματα επιθυμείς για να βρεις το κατάλληλο δώρο για ένα ζευγάρι που παντρεύεται. Όμως η μαμά του David Beckham, Sandra, δεν ήταν μία γυναίκα που ζούσε από τότε που γεννήθηκε μέσα στα πλούτη. Ίσα ίσα που ανάσανε κάπως οικονομικά, όταν ο γιός της David, άρχισε να βγάζει αρκετά χρήματα από το ποδόσφαιρο. Ακόμη και τώρα δεν ζει μία ζωή που «φωνάζει» πως δεν έχει οικονομικό πρόβλημα.

Για τον γάμο του αγαπημένου της εγγονού Brooklyn, αποφάσισε λοιπόν να πρωτοτυπήσει. Ούτε ακριβά κοσμήματα, ούτε πίνακες κορυφαίων ζωγράφων, ούτε ένα ταξίδι - δώρο προτίμησε. Πήρε απλά στη νέα νύφη της οικογένειας ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια της Nike.

https://www.instagram.com/p/CcTMuy4LVsv

Εντάξει, δεν είναι και τόσο απλό όσο ακούγεται και όσο βλέπετε στην παραπάνω ανάρτηση του καλλιτέχνη Adam Claridge που το έφτιαξε. Είναι ένα αρκετά προσωπικό δώρο, με σχέδια ειδικά για την περίσταση, άρα με unique χαρακτήρα και χαραγμένες πάνω τα ονόματα, ακόμη και τα παρατσούκλια όλων των μελών των δύο οικογενειών και μερικά σκίτσα που είναι αγαπημένα της. Απλό και διακριτικό και σχετικά πιο φθηνό από οτιδήποτε άλλο έλαβαν εκείνη την ημέρα ως δώρο γάμου. Σίγουρα όμως είναι αξέχαστο. Και αυτό είναι το μικρό μυστικό ενός δώρου. Να μην λησμονιέται από τον παραλήπτη του.

https://www.instagram.com/p/CcN707dg85F

Αυτού του είδους τα δώρα μάλιστα μπορεί σαφέστατα να χρησιμοποιηθούν, που σημαίνει ότι η Nicola μπορεί και να τα φορέσει τα παπούτσια της. Αλλά συνήθως αποκτούν και μία ιδιαίτερη συλλεκτική αξία.