Gisele Bündchen: Η αποκάλυψη για την ψυχική της υγεία και τη ζωή με τον Tom Brady

Gisele Bündchen: Η αποκάλυψη για την ψυχική της υγεία και τη ζωή με τον Tom Brady

Το top model παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για την προσωπική ζωή και την καριέρα της.

H Gisele Bündchen βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πιο επιτυχημένων και ακριβοπληρωμένων μοντέλων παγκοσμίως. Τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει στις πασαρέλες είναι αμέτρητα και το όνομά της έχει συνδεθεί με αρκετούς από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Η Βραζιλιάνα καλλονή έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη βρετανική Vogue όπου μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την πορεία της στο χώρο της μόδας, τις δύσκολες στιγμές και τον γάμο της με τον Tom Brady.

Τα δύσκολα πρώτα χρόνια στο modeling

Το super model αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, όταν τα πράγματα δεν ήταν πολύ εύκολα για εκείνη. «Προς τα έξω φαινόταν ότι έχω τα πάντα κι ας ήμουν μόλις 22 ετών. Μέσα μου όμως, ένιωθα ότι είχα πιάσει πάτο», δήλωσε η Gisele.

Το άγχος την είχε εξαντλήσει και οι κρίσεις πανικού ήταν κομμάτι της καθημερινότητάς της. Η οριακή αυτή κατάσταση διήρκησε περίπου ενάμιση χρόνο. «Ξεκινούσα τη μέρα μου με ένα Frappuccino με γεύση μόκας και σαντιγί και τρία τσιγάρα. Και έκλεινα το κάθε μου βράδυ, με ένα μπουκάλι κρασί. Φανταστείτε τι έκανε αυτό στο μυαλό μου», δήλωσε το μοντέλο για τη «σκοτεινή» αυτή περίοδο της ζωής της.

Σε αυτούς τους 6 διατροφικούς κανόνες «ορκίζεται» η Gisele Bündchen και βλέπουμε όλοι το αποτέλεσμα

https://www.instagram.com/p/CdtJPJusGEa

H απόφαση να υιοθετήσει ένα νέο τρόπο ζωής

Μετά τις δυσκολίες που βίωσε, το διάσημο μοντέλο ζήτησε τη βοήθεια ενός ομοιοπαθητικού, ο οποίος της πρότεινε να ακολουθήσει μία μέθοδο αποτοξίνωσης από τα πάντα. Η Gisele έβγαλε από την καθημερινότητά της τη ζάχαρη, τα δημητριακά, τα γαλακτοκομικά, την καφεΐνη, το αλκοόλ και φυσικά τα τσιγάρα.

«Είχα τις χειρότερες ημικρανίες της ζωής μου. Τον θυμάμαι να μου λέει θες να ζήσεις;. Ήταν ο μόνος τρόπος να μείνω υγιής. Τρεις μήνες αργότερα, τα συμπτώματα της στέρησης είχαν σχεδόν εξαφανιστεί», δήλωσε το μοντέλο συμπληρώνοντας πως κάνει ένα σύντομο detox αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του έτους.

«Νομίζω ότι αισθάνομαι καλύτερα στα σαράντα μου παρά στα 20 μου. Και όχι μόνο σωματικά... Όλοι λένε ότι η ζωή τελειώνει στα 40. Εγώ πιστεύω ότι τώρα ξεκινάει», δήλωσε με ειλικρίνεια η Gisele.

https://www.instagram.com/p/CadT8dSlxLJ

Ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας με τον Tom Brady

Μιλώντας για τον γάμο της με τον θρύλο του NFL, Tom Brady η Gisele τόνισε πως «χρειάστηκε πολλή δουλειά», για να παραμείνουν ευτυχισμένοι. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 2 παιδιά και θεωρείται ένα από τα πιο λαμπερά και ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz.

«Δεν πιστεύω ότι οι σχέσεις απλώς συμβαίνουν. Δεν είναι αλήθεια το παραμύθι που θέλουν να πιστεύουν οι άνθρωποι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά συγχρονισμένος με τον άλλο, ειδικά όταν έχεις κάνει παιδιά. Ο Τοm εστιάζει κυρίως στην καριέρα του, ενώ εγώ στα παιδιά. Κι είμαι πολύ ευγνώμων που με αφήνει να παίρνω τα ηνία, όταν πρόκειται για την οικογένειά μας. Ο Τοm εμπιστεύεται τις αποφάσεις μου», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο για τον σύζυγό της.

«Δεν είναι το άτομο που βουτάει βαθιά σε κάτι ή ερευνά τη ζωή. Εγώ πάλι, είμαι έτσι. Αλλά με τον καιρό, βρήκαμε τις ισορροπίες μας», συμπλήρωσε για τον άντρα της ζωής της.

Πηγή κεντρικής: gisele