Ο Τριαντάφυλλος αποκαλύπτει ποιος παίκτης του Survivor 4 πήρε τα πιο πολλά χρήματα

Ιωάννα Τζανή
Ο Τριαντάφυλλος αποκαλύπτει ποιος παίκτης του Survivor 4 πήρε τα πιο πολλά χρήματα

Ο τραγουδιστής έκανε για ακόμη μια φορά... αποκαλύψεις!

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα πρόσωπο που έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό Survivor και μπήκε στην καρδιά χιλιάδων τηλεθεατών. 11 φορές υποψήφιος και ο κόσμος τον στήριξε μέχρι και την τελευταία στιγμή. Πλέον, ο δημοφιλής τραγουδιστής απολαμβάνει στιγμές με την οικογένειά του, ενώ όσον αφορά στην επαγγελματική του ζωή, πρόκειται για ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στα νυχτερινά μαγαζιά.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!», ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στη «δεύτερη καριέρα» του μετά το Survivor, στο ενδεχόμενο να ξανασυμμετάσχει στο παιχνίδι, αλλά και στο γεγονός ότι ο ίδιος πήρε τα περισσότερα χρήματα απ' όλους τους συμπαίκτες του.

https://www.instagram.com/p/Cdn7r9Yly6H

Survivor: Το Twitter έδωσε εξήγηση στην παρέμβαση Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρηση του Τσολάκη

Η απάντηση του Τριαντάφυλλου σε όσους λένε πως το Survivor του χάρισε μια «δεύτερη καριέρα»

«Δεν έκανα δεύτερη καριέρα μετά το Survivor, υπήρχε ήδη καριέρα, απλά έκανα το παραπάνω βήμα, το πιο δυνατό εννοείται. Θες να το πεις δεύτερη καριέρα; Πες το δεύτερη καριέρα. Γιατί από τριών χρόνων παιδάκια που το έβλεπαν μέχρι 100 χρόνων άνθρωποι, είναι φοβερό να τραγουδάνε το τραγούδι σου. Ναι, ισχύει... Δεύτερη καριέρα... Ισχύει. Θα το παραδεχτώ», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Το ενδεχόμενο να ξανασυμμετάσχει στο Survivor

«Θα ξαναπήγαινα στο Survivor, αν κάνω καλή προπόνηση σε κολυμβητήριο για να είμαι γρήγορος στο νερό, και να κάνω και παρκούρ, θα πάω», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

Και πρόσθεσε για το φετινό Survivor:

«Από το φετινό Survivor λείπουν πάρα πολλοί ήρωες όπως ο Σάκης, ο Άλεξ, η Μαριαλένα, ο James, η Ελευθερία, η Άμι Γιάμι, ο Ντάφι! Υπήρχε dream team στο δικό μας».

https://www.instagram.com/p/CYzbw8QM4Ui

«Πήρα τα πιο πολλά λεφτά από όλους και από το έπαθλο»

«Πήρα τα πιο πολλά απ' όλους τους συμπαίκτες μου στο Survivor, ακόμα και από το έπαθλο. Να πούμε ψέματα; Τα λεφτά ήταν πολύ καλά, δεν δουλεύαμε τότε και λέω "Γιατί όχι; Θα πάω". Είναι όλα συγκυρίες», αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος.

Πηγή φωτογραφιών: @triantafillos_xatzinikolaou