Chris Pratt: Μπαμπάς για τρίτη φορά ο «Star-Lord» και όλο το Hollywood σχολιάζει

Νατάσσα Σχοινά
Chris Pratt: Μπαμπάς για τρίτη φορά ο «Star-Lord» και όλο το Hollywood σχολιάζει

Katherine Schwarzenegger και Chris Pratt στην πρεμιέρα της ταινίας «Avengers: Endgame"»

AP

Ο Chris Pratt και η Katherine Schwarzenegger έκαναν κοινή ανακοίνωση για τα ευχάριστα.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τα τελευταία 24ωρα ο Chris Pratt και η σύζυγός του, Katherine Schwarzenegger. Το διάσημο ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του, με τον 42χρονο ηθοποιό και την 32χρονη συγγραφέα γρήγορα να κάνουν μία κοινή ανάρτηση στους λογαριασμούς τους στο Instagram για να ανακοινώσουν τα ευχάριστα.

Η ανακοίνωση Pratt Schwarzenegger για το παιδί

Ο Pratt που έλαβε μεγάλη δημοφιλία με την ανάληψη του ρόλου του «Star-Lord» στη Marvel, και η συγγραφέας και κόρη του Arnold Schwarzenegger αποφάσισαν να κάνουν ένα post στα προφίλ τους για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

https://www.instagram.com/p/Cd4bNQOpO11

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη γέννηση της δεύτερης κόρης μας, Eloise Christina Schwarzenegger Pratt. Μαμά και μωρό είναι καλά. Νιώθουμε ευλογημένοι και ευγνώμονες. Με αγάπη, Katherine και Chris», έγραψαν ο ηθοποιός και η συγγραφέας στην ανακοίνωση, συμπληρώνοντας στη φωτογραφία την ημερομηνία γέννησης της μικρής: 21 Μαΐου.

Το Hollywood σχολιάζει

Στη θέα της ανάρτησης, πληθώρα ανθρώπων που δουλεύουν στο Hollywood έσπευσε να σχολιάσει για να ευχηθεί στο ζευγάρι και να «χαιρετίσει» τη δεύτερη κόρη τους.

O Chris Pratt και η Katherine Schwarzenegger έγιναν ζευγάρι τον Ιούνιο του 2018, ενώ μερικούς μήνες μετά, τον Ιανουάριο του 2019, ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου την καλή του. Παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2019 και τον Αύγουστο του επόμενου έτους απέκτησαν την πρώτη τους κορούλα, Lyla Marie.

Katherine Schwarzenegger: Η κόρη του Eξολοθρευτή ποζάρει με την κόρη της και δείχνει πόσο μεγάλωσε

Ο Pratt έχει επίσης έναν γιο, τον 9χρονο Jack με την πρώην σύζυγό του και ηθοποιό Anna Faris. Μάλιστα, όταν ήρθε στον κόσμο η πρώτη του κόρη με την Schwarzenegger, ο ηθοποιός δέχτηκε πυρά, γιατί τόνισε πως η μικρή ήταν «υπέροχη και υγιέστατη» και ο κόσμος το συνέδεσε με τα προβλήματα υγείας με τα οποία γεννήθηκε Jack, οπότε το θεώρησε αγενές και χωρίς ενσυναίσθηση.