Η απογοήτευση της Kim Kardashian για το νέο τραγούδι του Kanye West

Η απογοήτευση της Kim Kardashian για το νέο τραγούδι του Kanye West

Ο ράπερ θα κυκλοφορήσει τραγούδι για την Kim Kardashian και η τηλεπερσόνα δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά της.

Η Kim Kardashian έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του κωμικού Pete Davidson ωστόσο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την συμπεριφορά του πρώην συζύγου της, Kanye West. Η τηλεπερσόνα έκανε μια αναφορά στον ράπερ κατά τη διάρκεια επεισοδίου του reality «The Kardashians».

Έξαλλη η Kim Kardashian με τον Kanye West

Σύσσωμες οι Kardashians απολάμβαναν το δείπνο τους, με την Kim να πληροφορεί τα μέλη της οικογένειάς της πως ο Kanye επρόκειτο να κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι για εκείνη. «Πολύ αριστοκρατικό», είπε η Kim σαρκαστικά. «Σημαίνει ότι μιλάει τρελά για μένα και πιθανότατα λέει οτιδήποτε», συμπλήρωσε η τηλεπερσόνα.

Η Khloé Kardashian πήρε συνέντευξη από την κόρη της True και η συνομιλία τους είναι ξεκαρδιστική

Η Khloe Kardashian θέλησε να δώσει κάποιες συμβουλές στην αδερφή της για το θέμα αναφέροντας: «Οι περισσότεροι άντρες δεν σέβονται τη μητέρα των παιδιών τους έτσι δημόσια. Δεν χρειάζεται να καθίσουμε εδώ και να πετάμε πέτρες. Το προσπερνάμε».

Η momager Kris Jenner πρόσθεσε: «Είσαι η μητέρα των παιδιών του και δεν έχεις κάνει τίποτα άλλο από το να είσαι υπέροχη μαζί του».

https://www.instagram.com/p/Cd8vmexpf1n

Ο χωρισμός Kim και Kanye

Όταν η Kim και ο Kanye χώρισαν για πρώτη φορά είχαν αρκετά καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους. Τα πράγματα πήραν άλλη τροπή όταν η Kim παρουσίασε το Saturday Night Live τον Οκτώβριο.

Ο Kanye παρακολούθησε το γύρισμα, αλλά αποχώρησε όταν άκουσε μέρος του μονολόγου της Kim. Ο ράπερ εξοργίστηκε που η Kim είπε ότι «χώρισαν», όταν δεν είχε υπογράψει ακόμη τα χαρτιά διαζυγίου. Ήταν επίσης θυμωμένος που τον ανέφερε απλά ως «ράπερ» στην ομιλία της.

«Δεν θα σταματήσω ποτέ να είμαι εγώ. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ελέγξω πώς αντιδρώ σε κάτι. Δεν μπορώ να ελέγξω πώς μου φέρεται ή πώς πάντα συμπεριφερόταν σε εσάς. Το προστάτευα για τόσο καιρό, αλλά είπα ότι δεν θα το επιτρέψω ποτέ να ξανασυμβεί σε εσάς. Νιώθω για μια φορά στη ζωή μου ότι είμαι δυνατή. Δεν πρόκειται να επιτρέψω σε κανέναν να σας φερθεί με τον τρόπο – ή τον εαυτό μου», ανέφερε η Kim Kardashian για τη στάση του πρώην συζύγου της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com