Στην ερώτηση αν θα κάνει παιδιά με τον Pete Davidson η Kim Kardashian απάντησε με ειλικρίνεια

Στην ερώτηση αν θα κάνει παιδιά με τον Pete Davidson η Kim Kardashian απάντησε με ειλικρίνεια

Kim Kardashian- Pete Davidson: Το ζευγάρι βιώνει ευτυχισμένες στιγμές και δεν αποκλείει τίποτα για το άμεσο μέλλον.

Μια από τις πιο ήρεμες και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της περνά η Kim Kardashian αφού έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Pete Davidson. Η τηλεπερσόνα και ο διάσημος κωμικός «βάζουν φωτιά» στα φωτογραφικά κλικ με κάθε τους κοινή εμφάνιση και δείχνουν να απολαμβάνουν στο έπακρο κάθε τους στιγμή.

Πρόσφατα η Kim έστειλε μια σύνθεση λουλουδιών στη μαμά του αγαπημένου της με αφορμή την γιορτή της μητέρας. Όλα δείχνουν πως το επόμενο βήμα στη σχέση τους δεν αργεί την ώρα που ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η μαμά του κωμικού τρέφει μεγάλη αδυναμία στην Kim.

https://www.instagram.com/p/CdAOlofslbC

Η Kim Kardashian έκανε το πιο ξεχωριστό δώρο στην μαμά του Pete Davidson

Η Kim Kardashian έτοιμη να γίνει ξανά μητέρα;

Άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε στο HollywoodLife: «Η Kim ξέρει ότι η Amy θέλει ο Pete να της χαρίσει εγγόνια και ξέρει επίσης ότι ο Pete θέλει να γίνει πατέρας μια ημέρα».

«Βλέποντας τον Pete με τα παιδιά της, η Kim κατάλαβε πόσο καταπληκτικός πατέρας θα ήταν και έχει πλησιάσει αρκετά την North», συμπλήρωσε η πηγή.

https://www.instagram.com/p/Ccx7nM5LuYP

«Παίζουν συχνά μαζί γιατί ο Pete είναι σαν μεγάλο παιδί και η Κim λατρεύει να το βλέπει αυτό. Δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποκτήσει άλλο παιδί και είναι προετοιμασμένη για αυτό αν συμβεί».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τηλεπερσόνα δεν θα μπορούσα να μείνει εύκολα έγκυος και ο μόνος τρόπος να αποκτήσει παιδί θα ήταν μέσω παρένθετης μητέρας. «Δεν θα έκανε παιδί και ο Pete το ξέρει αυτό. Θα χρησιμοποιούσε ξανά παρένθετη μητέρα αν ήθελε να αποκτήσει άλλο παιδί. Η απόκτηση παιδιών δεν είναι κάτι στο οποίο η Κim μπορεί να πει όχι. Είναι ακόμη μικρή και της αρέσει να είναι μαμά. Γνωρίζει τις απαιτήσεις της ανατροφής των παιδιών και μπορεί να το ισορροπήσει προσωπική ζωή και καριέρα. Το κάνει για σχεδόν μια δεκαετία και το κάνει καλά», ολοκλήρωσε η πηγή.

Πηγή κεντρικής: apimages.com