Η Kim Kardashian έκανε το πιο ξεχωριστό δώρο στην μαμά του Pete Davidson

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Kim Kardashian έκανε το πιο ξεχωριστό δώρο στην μαμά του Pete Davidson

Η τηλεπερσόνα και ο σύντροφός της είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και η Kim έκανε έκπληξη στην πεθερά της με αφορμή την γιορτή της μητέρας.

Λίγες ημέρες μετά την κοινή τους εμφάνιση στο Met Gala, η Kim Kardashian και ο σύντροφός της Pete Davidson εξακολουθούν να απασχολούν τον Τύπο. Η τηλεπερσόνα και ο διάσημος κωμικός είναι full in love και δεν κρύβουν τον έρωτά τους, αδιαφορώντας πλήρως για τους παπαράτσι και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το ξεχωριστό δώρο της Kim Kardashian στη μαμά του Pete Davidson

Μια τρυφερή κίνηση της Κim Kardashian μας δείχνει πως το ζευγάρι είναι ολοένα και πιο κοντά στο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Η Kim χάρισε στη μητέρα του συντρόφου της μια όμορφη σύνθεση λουλουδιών με αφορμή την γιορτή της μητέρας.

https://www.instagram.com/p/CcOAAnNJSix

Άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε στο HollywoodLife: «Η Kim έστειλε την πιο όμορφη σύνθεση λουλουδιών στη μητέρα του Pete ανήμερα της γιορτής της μητέρας χωρίς να το αναφέρει στον Pete. Η Amy (μητέρα του Davidson) συγκινήθηκε πραγματικά από αυτό και λατρεύει απόλυτα την Kim. Πιστεύει ότι είναι τέλεια για τον γιο της και δεν νοιάζεται για τη φήμη της ή τα χρήματά της. Η Amy νοιάζεται μόνο για το πώς μια γυναίκα συμπεριφέρεται στον Pete και δεν έχει δει ποτέ κανέναν να συμπεριφέρεται στον γιο της με τόση αγάπη και σεβασμό».

Όλα δείχνουν πως η σχέση της Kim και του Pete πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η Kim έχει γνωρίσει» τη μαμά του Pete «αρκετά καλά», εδραιώνοντας τη θέση της στην οικογένεια.

«Η Amy λατρεύει να δίνει στην Kim συμβουλές για γονείς και πιστεύει ότι είναι μια υπέροχη μητέρα, κάτι που είναι τόσο σημαντικό για εκείνη. Η Kim και ο Pete είναι και οι δύο τόσο κοντά στις μαμάδες τους επειδή έχασαν τους μπαμπάδες τους», προσθέτει η πηγή. Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Οκτώμβριο του 2021 και έχου γίνει αχώριστοι.

«Kρατάω για εμένα ορισμένες πτυχές της σχέσης μου με τον Pete και αισθάνομαι καλά να ξέρω ότι, για παράδειγμα, έχουμε αυτή τη σύνδεση και ότι ζούμε στον δικό μας μικρόκοσμο χωρίς να γνωρίζουν πολλά πράγματα οι άλλοι», δήλωσε πρόσφατα η διάσημη τηλεπερσόνα.

Kim Kardashian-Pete Davidson: Full in love στο δείπνο ανταποκριτών στον Λευκό Οίκο

Πηγή κεντρικής: apimages.com