Σασμός: Μαθιός και Βασιλική κάνουν προετοιμασίες γάμου αλλά το Twitter φοβάται πως θα έχουμε αναβολή

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Μαθιός και Βασιλική κάνουν προετοιμασίες γάμου αλλά το Twitter φοβάται πως θα έχουμε αναβολή

Γαλάζιο νυφικό ζήτησε ο Μαθιός όπως το φόρεμα που φορούσε όταν γνωρίστηκαν, μόνο που η Μαριλίτα Λαμπροπούλου το είχε φορέσει για τον...Αλέξη Γεωργούλη. 

Χωρίς τύψεις ως δολοφόνος, ο Μαθιός ετοιμάζεται να παντρευτεί την Βασιλική στον Σασμό, αλλά οι θαυμαστές της σειράς, από την μία φοβούνται μήπως κάτι γίνει και αναβληθεί και από την άλλη πλευρά διακωμωδούν την επιθυμία του, να φορέσει γαλάζιο νυφικό η μέλλουσα νύφη. Στην σειρά θα έχουμε και δεύτερο γάμο, για τον οποίο οι χρήστες στο Twitter πανηγυρίζουν από τώρα.

Τα σόγια και το γαλάζιο φόρεμα

Ο Μαθιός θέλει να καλέσει την μισή Κρήτη για να θαυμάσουν όλοι όπως είπε την γυναίκα της ζωής του. Μέχρι να τυπωθούν τα προσκλητήρια και να γίνουν οι ετοιμασίες, πολλοί φοβούνται ότι κάτι θα γίνει και θα έχουμε αναβολή. Οι χρήστες του Twitter παρόλα αυτά έχουν φτιάξει και ένα ειδικό hashtag, το #εθνικόςγάμος και είναι πανέτοιμοι για την τελετή. Μάλιστα ξεκίνησαν να ψάχνουν το γαλάζιο νυφικό που θέλει ο Μαθιός να φορά η Βασιλική, σαν το φόρεμα την ημέρα που την γνώρισε. Μόνο που η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αυτό το γαλάζιο φόρεμα το έχει φορέσει και στην σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων» με τον Αλέξη Γεωργούλη. Είναι λαγωνικά στο Twitter και το ανακάλυψαν αμέσως.

galazionifiko.JPG

Πανηγύρια και χαρές έχουν οι φαν και για ένα άλλο ζευγάρι που αγαπούν πολύ. Αντώνης και Μαρίνα ετοιμάζονται και εκείνοι να παντρευτούν, επίσης μετά απο 20 χρόνια και αυτός ο γάμος μάλλον θα πάρει μία μικρή αναβολή, λόγω και της ασθένειας της Αργυρώς. Ακόμη και ο αρραβώνας δεν θα προλάβει να ολοκληρωθεί, γιατί εκείνο το βράδυ λιποθυμά και στο νοσοκομείο ανακαλύπτουν την σοβαρότητα της κατάστασής της. Από σήμερα κιόλας αρχίζουν να μας δίδονται τα πρώτα στοιχεία.

Σασμός: Η δολοφονία του Άγγελου αλλάζει την ζωή του Αστέρη αλλά και της Βασιλικής

https://www.instagram.com/p/CeCIvu6FHjE

Όσο για τον γάμο Μαθιού και Βασιλικής; Και εκεί ματωμένο γάμο βλέπουμε στον ορίζοντα. Προς το παρόν, απολαύστε το τόσο ιδιαίτερα σχόλια του Twitter για τους δύο γαμπρούς και τις δύο νύφες του Σασμού.