Kourtney Kardashian-Travis Barker: Το εορταστικό δείπνο λίγο πριν τον δεύτερο γάμο τους

Kourtney Kardashian-Travis Barker: Το εορταστικό δείπνο λίγο πριν τον δεύτερο γάμο τους

Το ζευγάρι βρίσκεται οικογενειακώς στο Πορτοφίνο για τον δεύτερο γάμο του που αναμένεται να γίνει εντός του επόμενου 24ωρου.

H Kourtney Kardashian και ο σύζυγός της, Travis Barker αναμένεται να ξαναπαντρευτεί, αυτή τη φορά με θρησκευτικό γάμο. To ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Πορτοφίνο, με σύσσωμη την οικογένεια Kardashian να δίνει το «παρών» στην Ιταλική ριβιέρα.

Νομικά το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, στο δικαστικό μέγαρο της Santa Barbara στην Καλιφόρνια την προηγούμενη εβδομάδα. Η τηλεπερσόνα και ο ράπερ είχαν δημοσιεύσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό στα social media από τον γάμο τους, μας είχαν ωστόσο προετοιμάσει για μερικές ακόμη γαμήλιες τελετές.

Οι Kardashians στο Πορτοφίνο για τον γάμο της Kourtney

Οι πρώτες φωτογραφίες των Kardashians στην Ιταλία έκαναν κυριολεκτικά το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Λίγο αργότερα οι μελλόνυμφοι παρέθεσαν δείπνο στα αγαπημένα τους πρόσωπα με την Kourtney να εμφανίζεται πιο σέξι από ποτέ. Η 43χρονη φόρεσε ένα κόκκινο, διάφανο φόρεμα το οποίο συνδύασε με κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η Kim Kardashian, η Kris Jenner, η Kylie Jenner με τον Devin Booker και η Kourtney Kardashian έλαμπαν από ευτυχία και διασκέδασαν στο έπακρο λίγο πριν τον γάμο.

«Όλες οι λεπτομέρειες είναι καθορισμένες και όλη η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων όλων των παιδιών, είναι πολύ ενθουσιασμένη», ανέφερε πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού στο People.

https://www.instagram.com/p/CdzLcbAMGXL

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο επιβλητικό κάστρι Castello Brown, στο Πορτοφίνο με ελάχιστους καλεσμένους. Μετά την τετραήμερη fiesta στην Ιταλία το ζευγάρι θα δεξίωση στις ΗΠΑ για να γιορτάσει με μερικούς ακόμη φίλους το ευτυχές γεγονός.

https://www.instagram.com/p/CdzNYzos7Sc

Ο πολιτικός γάμος στην Καλιφόρνια

https://www.instagram.com/p/CdokfyFPv_P

Οι μόνοι που έδωσαν το παρόν στον πολιτικό γάμο στην Καλιφόρνια ήταν οι σωματοφύλακες του παντρεμένου πλέον ζευγαριού, ο πατέρας του Travis, Randy Barker, και η γιαγιά Mary Jo Campbell.

Η Kourtney και ο Travis παντρεύτηκαν στις 15 Μαΐου, δημοσιεύοντας funny φωτογραφίες μέσα σε ένα vintage κάμπριο μετά τον πολιτικό γάμο τους στο δικαστήριο. Η επιχειρηματίας φόρεσε ένα λευκό μίνι φόρεμα με καρφίτσα, κολιέ με σταυρό και γόβες, ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα απλό πέπλο. Ο Travis ήταν απλός, λιτός και απέρριτος, φορώντας ένα total black σύνολο.

Kourtney Kardashian: Οι φωτογραφίες που «φούντωσαν» τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Πηγή κεντρικής: apimages.com