Σασμός: Αστέρης και Μαρίνα κάνουν μία κρυφή συμμαχία για την Αργυρώ και η Καλλιόπη γίνεται έξαλλη

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Αστέρης και Μαρίνα κάνουν μία κρυφή συμμαχία για την Αργυρώ και η Καλλιόπη γίνεται έξαλλη

Το πρόβλημα υγείας της Αργυρώς θα καθορίσει τις σχέσεις και τις εξελίξεις ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες. 

Προς την κορύφωση των εξελίξεων στον Σασμό, Σήμερα θα έχουμε μία σημαντική εξέλιξη στο θέμα υγείας της Αργυρώς. Και η υγεία της θα καθορίσει την σχέση της με τον Αστέρη όσο και αν αυτό σας φαίνεται αρχικά περίεργο. Θα καθορίσει όμως και τις σχέσεις της Καλλιόπης με την Μαρίνα και γενικά τις σχέσεις των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων που θα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Ο Αστέρης κάνει μία μεγάλη θυσία και η Μαρίνα γίνεται σύμμαχος του

Η Αργυρώ δεν είναι καλά στην υγεία της αλλά ο Σταύρος που δεν το γνωρίζει απορεί για την παράξενη συμπεριφορά της γυναίκας του. Μετά από μία συζήτηση που θα κάνει με την Μαρίνα, η μαμά της Αργυρώς θα ζητήσει εξηγήσεις και η Αργυρώ είναι πια αναγκασμένη να πει ότι δεν αισθάνεται καλά και πως θα κάνει κάποιες εξετάσεις. Την ημέρα του αρραβώνα της Μαρίνας με τον Αντώνη όμως, ένα λιποθυμικό επεισόδιο της θα την οδηγήσει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

https://www.instagram.com/p/CeMbnTplcyt

Ο Αστέρης θα αργήσει να καταλάβει πως κάτι συμβαίνει με την μεγάλη του αγάπη. Η Βασιλική θα μεταφέρει στον Μαθιό την πληροφορία πως η Αργυρώ νοσηλεύεται και όταν το μαθαίνει τρέχει στο νοσοκομείο. Δεν θέλει ωστόσο αρχικά να γίνει αντιληπτός από τον Σταύρο. Από εκείνη την στιγμή, ξεκινά η συμμαχία του με την Μαρίνα. Η οποία παρόλο που τον έχει συγχωρήσει για τον θάνατο του γιου της, δεν θέλει να αναστατώσει την κόρη της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληφορορίες, ο Αστέρης θα επιμείνει να σώσει την Αργυρώ η οποία χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση. Θα είναι συμβατός δότης και χωρίς να το σκεφτεί θα προτείνει στην Μαρίνα να κρατήσουν μεταξύ τους το μυστικό. Είναι πολύ βαρύ το φορτίο που κουβαλά εκείνη και από εδώ και πέρα αναπτύσσουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους. Θα μιλούν κατά τακτά χρονικά διαστήματα μεταξύ τους για την Αργυρώ. Βέβαια η Μαρίνα θα αισθανθεί άσχημα απέναντι στον Σταύρο. Στήριξε την κόρη της στα δύσκολα και αυτό δεν μπορεί να το ξεχάσει.

Σασμός: Η γνωριμία του Αστέρη με τον γιο του και η πρώτη μεγάλη σύγκρουση με τον Σταύρο

Το θέμα ωστόσο είναι το τι θα γίνει με την Καλλιόπη. Πως θα της κρύψει ο Αστέρης ότι θα δώσει το ένα το νεφρό στην Αργυρώ; Ακόμη και να το κρατήσει μυστικό, η ζωή του και η καθημερινότητά του θα αλλάξει. Τα σημάδια από την νέα κατάσταση στην υγεία του θα είναι εμφανή.

Η Καλλιόπη θα το μάθει. Αλλά όταν συμβεί αυτό από την νέα χρονιά, δεν θα κρατήσει το μίσος της για την Μαρίνα. Λίγο πριν έρθει αυτός ο πολυπόθητος σασμός, οι δύο οικογένειες θα φτάσουν ξανά στην κόψη του ξυραφιού.